2 Ağustos 2025 Cumartesi



13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   BENZINLE ORMAN YAKAN ŞÜPHELILER TUTUKLANDı   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU ‘EZOP’ ADLI OYUNUYLA 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI
   

2. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri açıklanırken Mersin ilçelerinden Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Ezop’ adlı oyunuyla 3 ödüle birden değer bulundu.

 

Tarih : 11 Ocak 2021 Pazartesi 19:28

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Koordinatörlüğünü Yetkin Yüksel’in, başkanlığını Dr. Öğretim Üyesi Erbil Göktaş’ın yaptığı organizasyonun jürisinde Mustafa İri, Prof. Dr. Sema Göktaş, Prof. Dr. Erhan Tuna, Hacer Akbaba ve Şule Kazgan yer aldı. Jüri, yaptığı değerlendirmede ‘Yılın Yapımı’ dalında, Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosunda sahnelenen Ezop adlı eseri ödüle değer buldu.

Ödül Jürisi, Haşmet Zeybek En İyi Yönetmen Ödülünü Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosunun ‘Ezop’ adlı oyunu dolayısıyla Nihat Çapar’a verdi. Jüri, aynı oyundaki performansı dolayısıyla Murat Çapar’ı ‘Yılın Performansı’ ödülüne değer buldu.

Tarsus Belediyesi tarafından 2019 yılında kurulan Tarsus Şehir Tiyatrosu, 'Ezop' adlı oyun ile ilk gösterimini gerçekleştirmesinin ardından, Adana ve Mersin'de de oyunu sahnelenmişti. Kurumsal bir yapının ilk taşını oluşturulan Tarsus Şehir Tiyatrosu, Tarsus Belediyesi Tiyatro Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteriyor.

Göreve geldikleri günden bu yana; eğiten, üreten, sağlıklı ve kültürlü Tarsus’u inşa etme çabalarının devam ettiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Sanat dalında gelen bu ödüller, sanatın yapıcı ve birleştirici gücüne olan inancımızı pekiştirdi. Geçtiğimiz yıl verdiğimiz destek ile kurulan Tarsus Şehir Tiyatromuz 'Ezop' isimli oyunuyla 3 ödül birden alarak bizleri onurlandırdı” şeklinde konuşarak bu konuda emeği olan herkese teşekkürlerini dile getirdi.


Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, şehirtiyatrosu, ezop, haşmetzeybek, mustafairi, şulekazgan, semagöktaş,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA