16 Mayıs 2024 Perşembe



15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE   11:42   FILISTIN HALKıNıN SESI OLDULAR   11:41   ENGELLERI AŞAN SANAT   11:23   TARSUS’TA KONTROLDEN ÇıKAN ARAÇ YAN YATTı: 2 YARALı   11:21   FAYANS YÜKLÜ TıR YANDı   11:19   PROTOKOLLE 11 HÜKÜMLÜ SILIFKE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLENDIRILDI   11:17   MERSIN’DE SIBER POLISINDEN ÇIFTE OPERASYON: 5 GÖZALTı   11:14   MERSIN’DE POLYESTER ATÖLYESINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:13   MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ŞENLIKLERI BAŞLADı   11:33   “NISAN AYıNDA 147,8 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   11:32   MERSIN’DE YABANCıLARıN KONUT ALıMı DÜŞÜYOR, YERLILERIN ARTıYOR   11:30    “TASARRUF ILK ÖNCE SARAY VE ÇEVRESINDEN BAŞLAMALıDıR”   11:29    “ÜRETEN KONUMDAN, ITHAL EDEN KONUMA GELDIK”  
 
 
 
 
MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK, 3 OCAK KURTULUŞ KUPASI BAYRAK YARIŞMASINDA 16 TAKIMI GERİDE BIRAKARAK BİRİNCİ OLDU
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün atletizm branşında yarışan sporcuların, 3 Ocak Kurtuluş Kupası Bayrak Yarışmasında 16 takımı geride bırakarak birinciliği göğüslediği bildirildi.

 

Tarih : 10 Ocak 2021 Pazar 14:48

 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kurslarında yetişip, Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular, önemli başarılara imza atıyor. 2 yıl önce atletizm branşının ülke içinde yaygınlaştırılması ve milli takım düzeyinde sporcular yetiştirilmesi için kurulan atletizm takımı, büyük bir başarı elde etti. 68’liler Ormanında gerçekleştirilen ‘3 Ocak Kurtuluş Kupası Bayrak Yarışması’nda galip taraf Mersin Büyükşehir Belediyesi oldu. Pandemi öncesi haftanın 5 günü yoğun bir şekilde antrenmanlara katılan sporcular, gerekli tedbirler kapsamında açık havada çalışmalarına devam ediyor. Hem açık hava olması hem de sporcuların evine çok yakın olması dolayısıyla antrenmanlar için Toroslar ilçesinde yer Anafartalar sahası kullanılıyor.

“TAKIMIMIZ, 16 TAKIM ARASINDA MERSİN ŞAMPİYONU OLDU”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde atletizm antrenörü olarak görev yapan eski Milli Atlet Nezir Ergin, atletizm branşının yaygınlaştırılması ve milli takıma sporcular yetiştirilmesi için Büyükşehir Belediyesi GSK bünyesinde atletizm takımın kurulduğunu ve iki yıldır çalışmalar yürüten takımın büyük başarılar elde etmeye başladığını ifade ederek, şunları söyledi: "İki yıldır düzenli olarak hafta içi her gün antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. En küçük yaş grubumuz 10, en büyük yaş grubumuz 15 yaş grubu. 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında 68’liler Ormanında gerçekleştirilen Kurtuluş Kupası Bayrak Yarışmasında takımımız, 16 takım arasında inanılmaz bir başarı elde ederek Mersin şampiyonu oldu. Bizi de ayrıca gururlandırdılar. Takımlar cross şeklinde 4 çarpı 500 metre şeklinde yapıldı. Her takım 4 sporcudan oluşuyordu, her sporcu 500 metre koştu. Bizim sporcularımız iki yıllık sporcular. Yarıştıkları 6, 7 yıllık sporcuları geçtiler. Bu da bizi inanılmaz derecede mutlu etti.”

Ergin, amaçlarının sporcuları ülkemize yararlı birer birey olarak yetiştirmek ve milli takım düzeyinde sporcular kazandırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

“MERSİNİMİZİ GÜZEL BİR ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

İki senedir atletizm sporuyla uğraştığını ifade eden Sinan Şeker, Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Şeker, 3 Ocak yarışmasında yaptıkları dereceden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Her şey Nezir Hocamızın sayesinde oldu.  Mutluyuz, heyecanlıyız, bir dahaki yarışları bekliyoruz. Mersinimizi güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Hocamızdan da memnunuz bizi hiç tek başımıza bırakmıyor. Bize verdiği katkılardan dolayı Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, gençliksporkulübü, atletizm, sinanşeker, nezirergin,

Yorum Ekle comment Yorumlar (30)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA