19 Mayıs 2024 Pazar



15:27   BAŞKAN SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞıTıM TÖRENI’NE KATıLDı   15:22   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN 19 MAYıS MESAJı   14:29   MERSIN’DE YÜRÜYÜŞ VE GÖSTERILERE GEÇICI YASAK   12:11   MERSIN’DE KONAKLAMA TESISLERI DENETLENDI   12:10   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   12:09   BAŞKAN YıLDıZ, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINI SEVINDIRDI   10:35   BÜYÜKŞEHIR HAYATıN HER ALANıNDA ENGELLI BIREYLERIN YANıNDA   10:33   "ÇOK CIDDI BIR BORÇ YÜKÜYLE KARŞı KARŞıYAYıZ"   10:31   19 MAYıS RUHU TÜM MERSIN’I SARDı   10:28   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN DOĞA TUTKUNLARıNA MÜJDE   10:27   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 95 GÖZALTı   10:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı BAŞLADı   15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE  
 
 
 
 
BAŞKAN SEÇER, AVRUPA İMAR VE KALKINMA BANKASI YETKİLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
   

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Türkiye Başkan Vekilleri Mehmet Üvez ve Şule Topçu Kılıç liderliğindeki heyet ile bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, deprem sonrasında bölgenin ihtiyaçlarına dair konular hakkında görüştü.

 

Tarih : 16 Eylül 2023 Cumartesi 10:15

Görüşmede, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve EBRD ile işbirliği alanları masaya yatırıldı.

Gerçekleşen görüşmede, Atakent Anayurt Arkum Ortak Atıksu Arıtma Tesisi, Karaduvar 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi, Silifke Atıksu Arıtma Tesisi, Tarsus 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artışı, Yenice Atıksu Arıtma Tesisi ve Yeşilovacık Atıksu Arıtma Tesisi projeleri halkında görüşüldü. Gastronomi ve Yöresel Ürün Konağı'nda gerçekleşen görüşmede MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertan Liman ile MESKİ bürokratları da yer aldı.

“Finansman konusunda destek vermek üzere çalışma yürütüyorlar”

Başkan Vahap Seçer, EBRD yetkilileriyle yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “EBRD yetkilileri Mersin’de incelemelerde bulunuyorlar. Depremin Mersin’e etkileri, başta nüfus artışı olmak üzere, kente yeni gelen yükler ve bunun sonuçlarını görmek, bu konuda özellikle belediyemizin altyapı çalışmalarında finansman konusunda destek vermek üzere ekiplerimizle güzel bir çalışma yürüttüler” dedi. Daha önce EBRD hibesi ile yapılan projeler olduğunu da ifade eden Seçer, “EBRD ile daha önce de belediyemizin finansman ilişkisi oldu. Mezitli Arıtma Tesisleri’nin yapımında da EBRD kredileri kullanıldı. Mersin’e kazandırdığımız limon otobüslerimizin, 115 adedinin alımında da EBRD’nin sağladığı Green City çerçevesindeki hibe kredilerinden yararlandık” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, ekonomi, siyasi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA