12 Haziran 2024 Çarşamba



17:00   MERSIN MARINA’DAN “YAZA MERHABA” KOKTEYLI   15:56   HATAY’DA KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDıRDıLAR   10:41   GÜBRE KAPLAMA VE KATKı MADDELERINDE YERLI ÜRÜN ARAYıŞı   10:39   BÜYÜKŞEHIR’IN PLAJLARı YAZ SEZONUNA HAZıR   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘KADıN ÇALıŞTAYı’ GERÇEKLEŞTI   10:36   MERSIN’DE FILISTIN’E DESTEK, İSRAIL’E TEPKI YÜRÜYÜŞÜ   10:35   “SUYUN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ”   10:33   “KAYYUM ANTIDEMOKRATIK BIR UYGULAMADıR”   10:32   UNESCO’NUN KALıCı LISTESINE ADAY KıZKALESI, MÜZIK VE TANTUNIYLE BULUŞTU   10:31   ZABıTA EKIPLERI, ÇALıŞMALARıNA ARALıKSıZ DEVAM EDIYOR   10:30   MERSIN’DE YASADıŞı BAHIS OPERASYONU: 11 GÖZALTı   10:23   “MAYıS’TA 181 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:22   DENIZLERI TEMIZ TUTMANıN ÖNEMI ANLATıLDı   10:20   ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU   10:19   EMEKLI EVI ÜYELERI BÜYÜKŞEHIR ILE AKTIF KALıYOR   10:18   MERSIN’DE BELEDIYEDEN VATANDAŞLARA SU TÜKETIMI UYARıSı   10:17   TAKLA ATAN OTOMOBILIN SÜRÜCÜSÜ HAYATıNı KAYBETTI   15:42   ANNE KEDI, YAVRULARıNı KORUMA IÇGÜDÜSÜYLE ITFAIYECININ ELINI TıRMALADı   13:53   MERSIN’DE DEFINE ARAMAK IÇIN KAÇAK KAZı YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   12:13   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 TUTUKLAMA  
 
 
 
 
12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNAN TACİZ ZANLISI MERSİN’DE YAKALANDI
   

Mersin’de polisin düzenlediği operasyonda Hatay’da 4 yıl önce aile dostlarının 12 yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla kesinleşmiş 22 yıl hapis cezası ile aranan zanlı, boş bir dairede yakalandı.

 

Tarih : 8 Ocak 2021 Cuma 11:49

Edinilen bilgiye göre, Hatay'da aile dostlarının 12 yaşındaki kızları B.S.U'ya 16 Eylül  2017 yılında cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davadan 16 yıl, ayrıca 'kişiyi hürriyetinden yoksun' bırakma suçundan da 6 yıl olmak üzere 22 yıl hapis cezasına mahkum olduktan sonra firari olarak aranan Süleyman S., Mersin'de polisin düzenlediği operasyon sonucu boş bir dairede yakalandı. Merkez Yenişehir ilçesinde emlakçılık yaptığı öğrenilen zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınıp emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Emniyetten çıkarılışı sırasında gazetecilerin sorularına, kendisine iftira atıldığı yönünde yanıt veren zanlı, bugüne kadar Covid-19 salgınından dolayı teslim olmadığını ve kaçtığını söyledi. Zanlı son duruşmaya da raporu olduğu için katılmadığını savundu.

Öte yandan istismara uğradığı öne sürülen kız çocuğunun annesi Fatoş B., zanlının yakalanmış olmasından büyük mutluluk duyduğunu ancak bir yandan da korktuğunu belirterek, "Çünkü oğlu da onun gibi sapkın. O da kendisi de bize zarar verecek diye korkularımız bitmiş değil. Hem korkuyorum hem de çok mutluyum. Şu an onu görüp yüzüne tükürmek istiyorum" dedi. Zanlının oğlunun da kendi oğlunu tehdit ettiğini öne süren Fatoş B., "İş yerine geliyor, arabamın yakıt deposunu patlatıyor, aynamı kırıyor, eve geliyor. Tekrar tekrar kapımıza gelip zilimize basıyor. Ailece sapkınlar” şeklinde konuştu.

Fatoş B., bir süre önce katıldığı bir televizyon programında, 1 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye olan zanlının, firari olarak arandığı dönemde bile kendisini ve kızını tehdit ettiğini, kızına yönelik tacizlere devam ettiğini ileri sürerek, şüphelinin bir an önce yakalanması için çağrıda bulunmuştu.  

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, cinselistismar, hatay, operasyon, zanlı,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA