6 Mayıs 2024 Pazartesi



16:31   “AKDENİZ’DE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   16:30   VERGI ÖDEMELERINDE SON GÜN 31 MAYıS!   16:29   BURADA CIĞER YEMEK IÇIN ERKEN KALKMAK GEREKIYOR   16:27   MERSIN’DE ŞIDDETLI FıRTıNA SERALARA ZARAR VERDI   10:26   YENI ’İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN GAZZE’YE UĞURLANDı   10:25   AKİB IHRACATTA ÇıĞıR AÇıYOR   10:22   MINIKLER TEKNOLOJIYLE BULUŞTU   10:20   BÜYÜKŞEHIR, KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE GEÇIT VERMIYOR   10:19   MERSIN SILIFKE’DE UYUŞTURUCU TACIRI YAKALANDı   15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
 
 
 
Elde ettiği geliri çocukların yararı için harcadı
   

​​​​​​​Hatay’da yaşayan depremzede ressam Derya Tatlıcı, afetzede çocuklar yararına çizdiği tabloyu 40 bin TL’ye satarak elde etiği parayla konteyner ve çadır kentlerde yaşayan çocuklara oyuncak dağıttı.

 

Tarih : 11 Temmuz 2023 Salı 09:37

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da meydana geldi. Depremin yaralarını sarmak için çalışmalar da devlet millet işbirliğiyle aralıksız sürüyor. Merkez Antakya ilçesinde yaşayan depremzede ressam Derya Tatlıcı da, çocukların bir nebzede olsa yüzlerini güldürmek için güzel bir çalışmaya imza attı. Tatlıcı, 1 hafta emek vererek çizdiği tabloyu 40 bin TL karşılığında sattı ve geliriyle depremzede çocuklara 450 oyuncak dağıttı.

“Depremzede çocuklarımıza destek sağlamaya çalıştım”

Depremzede çocuklara destek olmak amacıyla böyle bir çalışma yaptığını dile getiren ressam Tatlıcı, “Deprem günü, Antakya’daydım. 5.kattaki evimizden zar zor çıktık. Depremden sonra bir süre Mersin’de yaşadık. Daha sonra depremzede çocuklar için bir şey yapmaya karar verdim. Medeniyetlerin beşiği, doğunun kraliçesi olan Antakya’mızı anlatan bir tablo çizip, bunun geliriyle depremzede çocuklarımıza destek sağlamaya çalıştım” dedi.

“450 oyuncak alıp depremzede çocuklarımıza dağıttım”

Bir hafta emek vererek çizdiği tabloyu İstanbul’dan bir vatandaşın 40 bin TL karşılığında satın aldığını ifade eden ressam Tatlıcı, “Bu objeler Antakya’mızı anlattığı için tercih ettim. Biz Antakya’da hoşgörü ve birlik beraberlikle yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizin bozulmamasını niyet ediyorum. İstanbul’dan bir hayırsever tablomuzu 40 bin TL’ye satın aldı. Bu 40 bin TL karşılığında 450 oyuncak alıp Hatay’da depremzede çocuklarımıza dağıttım. Tablodaki işleri tamamladım ve önümüzdeki günlerde tabloyu sahibine ulaştıracağım” şeklinde konuştu..

Paylaş :
 
Etiketler :  ressam, derya tatlıcı, çocuk, hediye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA