2 Ağustos 2025 Cumartesi



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
ÜLKÜ OCAKLARINDAN 3’ÜNCÜ YAZ KAMPI
   

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanlığı’nın bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği ve “Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz” adına düzenlenen Yaz Kampı sona erdi.

 

Tarih : 10 Temmuz 2023 Pazartesi 13:07

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı tarafından her yıl eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte düzenlenen yaz kampına bu yıl 50 öğrenci katıldı. 8-15 yaş aralığında çocuk ve gençlerin katıldığı yaz kampı 1 hafta sürdü. Kampa katılan öğrenciler; masa tenisi, satranç, mangala, kitap okuma, ok atma, at binme, şiir ve marş okuma, müze ve ören yeri gezileri, eğitim seminerleri ve piknik gibi etkinliklerle dolu dolu 1 hafta geçirdi.

Kamp sonunda düzenlenen piknikte kampa katılan öğrencilere sertifikaları Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül ve yönetimi tarafından verildi. Sertifika dağıtımı sırasında konuşan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, eğitime büyük önem verdiklerine dikkat çekti.

Göreve geldikleri günden bu yana 3 yaz kampı düzenlediklerini kaydeden Başkan Akgül, yaz kamplarındaki amaçlarının öğrencilerin eğitim öğretim dönemi sonunda daha verimli bir tatil geçirmelerini sağlayarak, milli ve manevi değerlerle dolu bireyler olarak yetişmelerine vesile olmak olduğunu ifade etti.

2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde bu kampı yeniden düzenleyeceklerinin müjdesini de veren Başkan Akgül: “Biliyorsunuz Ülkü Ocakları adından da anlaşılacağı gibi bir eğitim ve kültür vakfı. Bizler okullar kapandıktan sonra hem sosyalleşmeniz hem de yeni arkadaşlıklar edinmeniz adına böyle bir kamp düzenledik. Biz sizlerden sadece derslerinize çok çalışarak vatanına, milletine hayırlı bireyler olmanızı istiyoruz. İnşallah yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan Eylül ayında yeni bir kamp daha düzenleyeceğiz. Bu kampa da sizleri bekliyoruz. Kampımızda sizleri daha değişik aktivitelerle buluşturmak istiyoruz” dedi.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül kampa katılan öğrenciler arasında karnesinde teşekkür ve takdir belgesi alan öğrencilere de Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan “Aklınla Savaş, Bilginle Fethet” Bilgi Akını oyununu hediye etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, ülküocakları, şehitöğretmennecmettinyılmaz, yazkampı, ülküocaklarımersinilbaşkanlığı, yavuzakgül

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA