6 Haziran 2024 Perşembe



15:10   AKİB, YÜZDE 35 ARTıŞLA 1,65 MILYAR DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDI   15:09   MEZITLI BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNDA HıZıNı KESMIYOR!   15:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERINDEN YKS ÖNCESI SON HAZıRLıKLAR   15:05   SIVRISINEK VE HAŞERE ILE BITKISEL MÜCADELE   15:02   İLAÇ ENDÜSTRISI IÇIN ÖNEMLI YÖNTEM   15:00   MERSIN’DEKI KADıN CINAYETININ ŞÜPHELISI TUTUKLANDı   14:59   ERKEK ARKADAŞı TARAFıNDAN DARP EDILDI, ’DÜŞTÜM’ DEDI   14:57   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ÜRETICIYE BIR MÜJDE DAHA   14:56   MERSIN’DE KADıN GAZETECILER DERNEĞI KURULDU   10:16   ÜRETMEK YETMEZ, MARKALAŞMAK ZORUNDAYıZ   10:13   MERSIN’DE KADıN MUHTAR SAYıSı 20’DEN 50’YE YÜKSELDI   10:12   MESKİ, ENTEGRE YÖNETIM SISTEMI 1. GÖZETIM DıŞ TETKIKI’NI BAŞARıYLA GEÇTI   10:11   30 MILYON YıL ÖNCE OLUŞTU, 351 BASAMAKLA INILIYOR   10:10   KANLıDIVANE’DE MÜZIK TARIHLE BULUŞTU   10:08   MOTOSIKLETLI HıRSıZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDı   10:07   MERSIN’DE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’YA OPERASYON: 12 GÖZALTı   10:06   MERSIN’DE IŞ YERLERINE DENETIMDE ARANAN ŞAHıS YAKALANDı   14:46   BAŞKAN YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı INCELEDI   14:13   MERSIN’DEKI MÜSTEHCEN YAYıN OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   13:07   “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”  
 
 
 
 
MERSİN’DE TEMİZLİK GÖREVLİSİ SOKAĞI TEMİZLERKEN BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
   

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin temizlik görevlisi, sokağı süpürürken bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi.

 

Tarih : 7 Ocak 2021 Perşembe 14:48

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güneykent Mahallesi'nde yaşayan Fatma Yılmaz (73), yolda cüzdanını düşürdü. Evine geldiğinde cüzdanını düşürdüğünü fark eden Yılmaz, geri dönüp birkaç esnafa sormasına ve aramasına rağmen bulamadı. Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Gökhan Kıymet, mahallede temizlik yaptığı sokağı süpürürken yerdeki cüzdanı fark ederek durumu amirlerine iletti. Kıymet, cüzdanının kaybolduğunu fark eden Fatma teyzenin, mahalle fırınına giderek, "Cüzdanım kayboldu. Gören soran olursa bana haber verir misiniz" dediğini öğrendi. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte cüzdanı sahibine teslim eden Kıymet, böyle bir şeye vesile olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

"ÇOK MUTLU OLDUM. BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİM"

İçerisinde kimlik kartı, cevşen ve 550 TL parasının olduğu cüzdanını temizlik görevlisinden teslim alan Fatma teyze ise hem şaşırdı hem de sevinerek mutluluğunu gizleyemedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve ekibine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Cüzdanımı kaybettiğimi fark edince çok üzüldüm. İçerisinde kimlik kartım, cevşen ve bir miktar param vardı. Geri dönüp baktığımda hiçbir yerde bulamadım. Belediyemizden Allah razı olsun. Beni telefonla arayan Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a, ekibine yakın ilgilerinden ve hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"FATMA TEYZEMİZİN HAYIR DUASINI ALDIK"

Temizlik görevlisi Gökhan Kıymet ise, "Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışıyorum. Mesaiye başladığım sabah saatlerinde temizlik yaparken siyah bir cüzdan buldum. İçinde ise bir cevşen ve para olduğunu gördüm. Sonra etraftaki esnaflara sordum. Ve Fatma teyzenin adresini mahalle fırıncısına verdiği bilgiden edindim. Cüzdan içindeki paranın miktarını hiç merak etmedim. Fatma teyzeye verdikten sonra saydığında öğrendim" ifadelerini kullandı.

Cüzdanı sahibine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten temizlik görevlisi Kıymet, "Fatma teyzemize cüzdanını teslim ederek, Toroslar Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'ın selamını ilettim. Teyzemiz, cüzdanını kaybettiğinden beri endişe içerisindeymiş. Bu duruma üzülerek sabaha kadar ağladığını söyledi. Ve cüzdanın bulunmasından dolayı çok mutlu oldu. Teyzemizin hayır duasını aldık. Bizim için önemli olan da bu” şeklinde konuşarak böyle bir şeye vesile olarak çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, temizlik, görevlisi, toroslar, kayıpcüzdan,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA