3 Ağustos 2025 Pazar



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
BAŞKAN GÜLTAK, AKDENİZ’İN LGS BİRİNCİSİ İLE GÖRÜŞTÜ
   

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’in LGS birincisi olan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Eylül Kocaman ile bir araya geldi.

 

Tarih : 5 Temmuz 2023 Çarşamba 16:28

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 Haziran tarihinde Türkiye genelinde yapılan 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, sadece bir yanlış yaparak Akdeniz ilçesi genelinde birinci olan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Eylül Kocaman, babası Ali Kocaman ile birlikte, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı ziyaret etti.

“Dershaneye gitmedi, özel ders almadı, sadece sağladığımız kaynaklardan faydalandı”

Akdeniz’in Parlayan Yıldızları Projesi kapsamında BİLSEM öğrencilerinden biri olan Eylül’ü başarısından dolayı tebrik eden Gültak, “Akdeniz bölgesindeki BİLSEM öğrencilerimizle yakından ilgilendik. Evlerine gittik, eğitim ihtiyaçlarını karşıladık. Onlara bol bol test ve dokümanlar verdik. Ayrıca etüt merkezimizden faydalanmalarını ve dijital ortamdan ders çalışmalarını sağladık. Eylül kızımız; LGS’de tek yanlış yaparak Türkiye’de derece yapan öğrencilerimizden biri. İlçemize bağlı Çay Mahallemizde ikamet ediyor. Eylül, özel ders almadı, herhangi bir dershane ve özel etüt merkezine de gitmedi. Sadece BİLSEM öğrencilerimize sağladığımız eğitim ve testlere çalışarak sadece 1 yanlışla sınavda çok ciddi bir başarı elde etti. Eylül’ü bundan sonra da yalnız bırakmayacağız, okuyacağı okulda onu takip edeceğiz. Eylül’ün, ilerleyen yıllarda da başarılar elde edeceğine eminim. Kızımızı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Akdeniz’in LGS birincisinden teşekkür

BİLSEM öğrencisi ve Akdeniz’in LGS birincisi Eylül Kocaman ise sınavda sadece Türkçe’den 1 yanlış yaptığını ifade ederek, “Bu başarımı Akdeniz Belediyesinin ve Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’ın bize sağladığı testler ve belediyenin düzenlediği gezilerde kazandığım motivasyonla elde ettim. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, diğer tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak, çaymahallesi, lgs, lgsbirincisi, sınav, bilsem, eylülkocaman, yenişehirakademi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA