10 Mayıs 2024 Cuma



11:11   TÜRKIYE’NIN NISAN AYı YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 211,5 MILYON DOLAR   11:10   MERSIN’DE TURFANDA KIRAZ HASADı BAŞLADı   11:08   TARSUS BELEDIYESI’NDEN VERGI ÖDEMESI HATıRLATMASı   11:07   ’TÜRKIYE-KATAR GAZZE İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN UĞURLANDı   11:06   “TÜRKIYE SIYASI TARIHI 31 MART 2024’TEN SONRA ÇOK FARKLı BIR YOLA GIRDI”   11:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ITFAIYE KADROSU DAHA DA GÜÇLENDI   11:01   BAŞKAN BOLTAÇ, MUHTARLAR BULUŞMASı’NA KATıLDı   10:59   ENGELSIZ YAŞAM PARKı ÖZEL ÇOCUKLARA VE ANNELERINE ÇOK IYI GELIYOR   10:58   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLARıNA ÇIFTE OPERASYON   10:57   TOROSLAR ZABıTASıNıN “TARTı KONTROL NOKTASı” TAM NOT ALDı   10:56   MERSIN’DE YASADıŞı BAHIS OPERASYONU: 19 GÖZALTı   10:55   TERK EDILEN BEBEKLE ILGILI ADLIYEYE ÇıKARıLAN 5 AKRABASı SERBEST BıRAKıLDı    11:56   USİAD BAŞKANı NEVAF KıLıÇ, VIZE SORUNUNA DIKKAT ÇEKTI   11:55   BALıKÇıLAR ‘VATANDAŞ UYGUN FIYATA BALıK YESIN’ DIYEREK IHRACATA KıSıTLAMA ISTEDI   11:54   "NARENCIYE ÜRETIMINDE TÜRKIYE’DE 2. SıRADAYıZ"   11:53    “BÜTÜN KESIMLERE DOKUNDUK”   11:52   HALK EKMEK GERÇEĞI AÇıKLANDı   11:50   YATıRıMCıLAR VE PROJELER "AR-GE PROJE PAZARı 2024" ETKINLIĞINDE BULUŞTU   11:49   KARAMANCıLAR KONAĞı MERSIN KÜLTÜRÜ’NÜ YAŞATACAK   11:48   HALKKENT MERCEK ILE PROFESYONEL KUAFÖRLER YETIŞIYOR  
 
 
 
 
ESKİ EŞİNİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU
   

Mersin’de kıskançlık krizine giren bir kişi, otomobil içerisinde gördüğü eski eşi ile arkadaşını kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

 

Tarih : 6 Ocak 2021 Çarşamba 16:08

 

Kıskançlık krizine giren eski koca Mustafa E. (49) dün akşam saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Çavak köy yolu üzerinde bir bahçe kenarında ayrıldığı eski eşi Ayşe Yaylan'ı (41) park halindeki araç içerisinde bir şahıs ile sohbet ederken gördü.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa E. (49), dün akşam saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Çavak köy yolu üzerinde bir bahçe kenarında ayrıldığı eski eşi Ayşe Yaylan'ı (41) park halindeki araç içerisinde bir şahıs ile sohbet ederken gördü. Kıskançlık krizine giren eski koca, yanına gittiği otomobil içerisindeki eski karısı ve yanında bulunan Abdullah Sancar (52) ile tartıştı. Tartışma sırasında öfkesine hakim olamayan Mustafa E., üzerinde taşıdığı tabanca ile araç içerisinde bulunan eski karısı Ayşe Yaylan ile Abdullah Sancar'a kurşun yağdırdı. Yaylan ve Sancar olay yerinde hayatını kaybederken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

OLAY GÜN AYDINLANINCA ORTAYA ÇIKTI

Dün akşam yaşanan olay, Issız bir bölgede yaşandığı için  gün aydınlanınca ortaya çıktı. Köy yolunda bir aracın içinde kanlar içinde iki ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Ekipler bölgeyi kordon altına alırken, otomobil içerisinde ve çevresinde inceleme yapıldı. Cesetler, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili öldürülen kadının eski eşini evinde gözaltına aldı. Suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlının, cinayeti kıskançlık sonucu işlediğini söylediği belirtildi. Şüpheli, getirildiği olay yerinde, polise cinayeti nasıl itiraf etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  kadıncinayet, mustafa, ayşeyaylan, abdullahsancar,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA