3 Mayıs 2024 Cuma



17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ   11:50   SARıYıLDıZ VE ARSLAN, 1 MAYıS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   11:49   BAŞKAN BOLTAÇ, 1 MAYıS’TA IŞÇILERLE BERABER YÜRÜDÜ   11:46   SAKINLIĞI SEVENLER IÇIN KıZKALESI’NIN EN GÜZEL ZAMANı   11:40   ÇADıRDA YAŞAYAN AILE ELEKTRIĞE KAVUŞTU   11:37   MERSIN’DE SAHTE IÇKI ÜRETEN ŞAHıS YAKALANDı   11:35   MERSIN’DE TRAKTÖR ŞARAMPOLE DEVRILDI: 1 ÖLÜ   11:32   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA   11:31   MERSIN’DE YANGıN EMNIYET ŞERITLERININ BAKıMı YAPıLDı   11:30   MSK, PLAY-OFF’LARDA YARı FINALDE   19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI  
 
 
 
 
ESKİ BAKAN ÇAĞLAYAN: "BİZİM DAVAMIZ KUTLU BİR DAVADIR"
   

Geçmiş dönem Ekonomi Bakanı ve 24. Dönem Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, "Doğru yerde, doğru zeminde, doğru zamandayız. Bu ittifakı bir araya getiren milli değerlerimiz, ay yıldızlı al bayrağımız, Türkiye’nin bekası ve geleceğidir. Türkiye düşmanlarına hep birlikte karşı koymaktır. Onun için bizim davamız, kutlu bir davadır" dedi.

 

Tarih : 2 Mayıs 2023 Salı 18:05

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçim çalışmaları için Mersin’de bulunan eski bakan Zafer Çağlayan, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, belediye personeli, çocuklar ve özel bireyler tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Yılmaz, Çağlayan’ı Toroslar Belediyesinde ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, ilçede hayata geçirdikleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin, Türkiye’nin geleceği açısından çok büyük bir önem taşıdığını belirten Zafer Çağlayan ise, “Biz artık aynı aileyiz, bir ve beraberiz. Allah, muhabbetimizi artırsın. Doğru yerde, doğru zeminde, doğru zamandayız. Bu ittifakı bir araya getiren milli değerlerimiz, ay yıldızlı al bayrağımız, Türkiye'nin bekası ve geleceğidir. Türkiye düşmanlarına hep birlikte karşı koymaktır. Onun için bizim davamız, kutlu bir davadır Allah’ın izniyle. Ben bir arada olmaktan son derece mutlu ve memnunum” diye konuştu.

Ziyarette Başkan Yılmaz, eski Bakan Çağlayan’a Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli abidelerinden olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneğini ve Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (TORTEK) el emeği ile üretilen kilim hediye ederek teşekkür etti.

Çağlayan da Toroslar Belediyesinin şeref defterine düşüncelerini yazarak, Başkan Yılmaz’a başarılarının devamını diledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  ekonomibakanı, 24.dönemmersinmilletvekili, zaferçağlayan, mersin, atsızafşınyılmaz, toroslarbelediyesi, TORTEK

Yorum Ekle comment Yorumlar (3)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA