5 Ağustos 2025 Salı



16:50   YOL KENARıNDA DURAN OTOMOBILE ÇARPAN ARACıN SÜRÜCÜSÜ KAÇTı   15:40   “ADALET VE DEMOKRASI HERKES IÇIN OLMALı”   14:01   MERSIN’DE 13 YAŞıNDAKI ÇOCUK BABASıNı BAŞıNDAN VURDU   13:02   MUT ENGELLILER DERNEĞI TAHLIYE EDILIYOR   12:44   SUBAY EVLERI SITESI’NDE PANIK, BIR BINA TAHLIYE EDILDI   12:32   FAHIŞ FIYATA GEÇIT YOK, MERSIN’DE FIRMALARA 842 BIN TL CEZA   12:28   AKİB’TEN 1,3 MILYAR DOLARLıK IHRACAT!   12:24   GÜLNAR’ıN CADDELERI ŞIMDI DAHA DA KONFORLU   12:11   MERSIN’DE SıNıRLARı AŞAN DOSTLUK!   12:07   ADANA PTT’DE 51 KIŞI IŞTEN ATıLDı   12:04   MERSIN’DE HUZUR OPERASYONLARı SÜRÜYOR   12:01   “LÜTFEN DIKTIĞIM FIDANLARı SÖKMEYIN”   11:57   MERSIN POLISINDEN GELECEĞIN AŞÇıLARıNA DESTEK   11:53   TARSUS’TA CAN DOSTLARA MODERN YUVA   11:49   ESKI AVUKAT UYUŞTURUCUYLA YAKALANDı   16:34   TÜİK VERILERI GERÇEK HAYATLA ÖRTÜŞMÜYOR!   13:35   MUT’TA SINEKSIZ YAZ IÇIN YOĞUN MÜCADELE   13:32   ÖZEL BIREYLERE DESTEK, AILELERE MOLA!   13:18   BETEM PROJESI AILELERI DE MUTLU EDIYOR   13:16   SANAL KUMARıN KARANLıK YÜZÜ; INTIHARA GÖTÜRÜYOR!  
 
 
 
 
DEPREMZEDE ÇİFT MERSİN’DE DÜNYA EVİNE GİRDİ
   

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler dolayısıyla yaşadıkları şehirlerden Mersin’in Mezitli ilçesine gelmek zorunda kalan Güliz ve Emre çifti, asrın felaketi dolayısıyla erteledikleri düğünü, sade ve hüzünlü bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

 

Tarih : 23 Şubat 2023 Perşembe 17:01

Kahramanmaraşlı Güliz Soğuksu ve Hataylı Sırrı Emre Bahadırlıoğlu çifti mutlu bir yaşama başlamak için düğün tarihi belirledi. Ancak Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem genç çiftlerin mutluluklarını gölgeledi. Depremde yakınları, evleri ve anıları enkaz altında kalan Güliz ve Emre, depremden kaçarak Mersin Mezitli’ye sığındı. Tece Deniz Mahallesinde bulunan akrabalarının yanına gelen Güliz ve Emre kayıplarının acısını hafifletebilmek ve ailelerine moral verebilmek adına Mezitli’de nikahlarını kıymayı kararlaştırdı. Site bahçesinde sade bir törenle yapılan nikah merasimini genç çiftlere destek amacıyla gelen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kıydı. Acısıyla tatlısıyla birlikte bir yaşama ‘evet’ diyen genç çiftler ve nikaha gelen misafirler gözyaşlarına hâkim olamadı.

"Çok acı zamanlardan geçiyoruz"

Aile yakınlarının tanıklığında hayatlarını birleştiren imzayı attıkları kalemi genç çiftlere hediye eden Tarhan, "Çok acı zamanlardan geçiyoruz. Maalesef pek çoğumuz evlerini, yakınları kaybetti. Hala enkaz altında yakınlarının cenazesini çıkarmayı bekleyenler var. Umarım böyle bir felaket daha yaşanmaz ve genç çiftlerimiz bundan sonra hüznün olmadığı mutlu bir yaşam sürerler. Ülkemizi bu tür felaketlerden koruyacak Atatürkçü, çağdaş, aydınlık yüzlü ve bilime inanan çocuklar yetiştirirler" dedi.

Kıyılan nikahın ardından misafirlerine sarılarak tebrikleri kabul eden Güliz ve Emre’nin hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadıkları nikah törenini, deprem bölgesinde nikaha gelemeyen yakınları da canlı bağlantı ile izledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, deprem, depremzede, mezitli, evlilik, gülizsoğuksu, emrebahadırlıoğlu, neşettarhan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA