14 Haziran 2024 Cuma



10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   17:00   MERSIN MARINA’DAN “YAZA MERHABA” KOKTEYLI   15:56   HATAY’DA KÖY OKULUNA KÜTÜPHANE KAZANDıRDıLAR   10:41   GÜBRE KAPLAMA VE KATKı MADDELERINDE YERLI ÜRÜN ARAYıŞı   10:39   BÜYÜKŞEHIR’IN PLAJLARı YAZ SEZONUNA HAZıR   10:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘KADıN ÇALıŞTAYı’ GERÇEKLEŞTI   10:36   MERSIN’DE FILISTIN’E DESTEK, İSRAIL’E TEPKI YÜRÜYÜŞÜ   10:35   “SUYUN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ”   10:33   “KAYYUM ANTIDEMOKRATIK BIR UYGULAMADıR”   10:32   UNESCO’NUN KALıCı LISTESINE ADAY KıZKALESI, MÜZIK VE TANTUNIYLE BULUŞTU   10:31   ZABıTA EKIPLERI, ÇALıŞMALARıNA ARALıKSıZ DEVAM EDIYOR   10:30   MERSIN’DE YASADıŞı BAHIS OPERASYONU: 11 GÖZALTı   10:23   “MAYıS’TA 181 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   10:22   DENIZLERI TEMIZ TUTMANıN ÖNEMI ANLATıLDı   10:20   ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU  
 
 
 
 
BAŞKAN TARHAN, YENİ YIL ZİYARETİNDE ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ
   

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Sanayi Sitesi esnafı ve vatandaşlara yeni yıl ziyareti gerçekleştirerek pandemi sürecinde esnafın yaşadığı sorunlar ve çözümüne ilişkin önerileri dinledi.

 

Tarih : 29 Aralık 2020 Salı 18:22

Sanayi sitesini dolaşarak esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Tarhan, Atatürk resimlerinin bulunduğu 2020 takvimi hediye ederken Tarhan’a, ziyaretinde Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu da eşlik etti. Ziyarette, pandemi koşullarında esnafın yaşadığı sıkıntılarla ilgili fikir alışverişi yapılırken, sürecin atlatılması konusunda görüşler aktarıldı. Başkan Tarhan, yaptıkları hizmetlerle ilgili esnafın görüşünü alırken, önerileri de not etti.

Tarhan, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, geride kalan 6 yıllık süreçte halk günleri, esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluştuğunu söyledi. Belediye olarak yapılması gereken rutin görevleri arttırarak sürdürmeye devam ettiklerini belirten Tarhan, “Ancak dünya olarak çok özel bir süreçten geçiyoruz. Virüs dalgasının neden olduğu ekonomik ve sosyal kriz insanlarımızı bunaltmış durumda. Bugün yeni yıla girerken ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımıza takvimimizi dağıttık. Aynı zamanda sohbet ederek görüş ve önerilerini de aldık. Korona virüs sürecinin verdiği zararları doğrudan gözlemledik. Yaşanan sürecin atlatılması için çok önemli fikir ve öneriler aldık” şeklinde konuştu.  İletilen dilek ve şikayetlerle bizzat ilgilenerek çözüm için talimat verdiğini aktaran Başkan Tarhan,vatandaşlardan gelen istek ve şikayet sayesinde en kısa sürede sorunları çözüme kavuşturduklarını kaydetti.

Her vatandaşın sorunuyla ilgilendiklerini ve bunu çözüme kavuşturmanın önemli olduğunu belirten Tarhan şu şekilde konuştu: “Vatandaşlarımız her salı belediyemize gelip, bizzat benimle görüşüp sorunlarını anlatabildiği gibi evinden, iş yerinden, cep telefonlarından, sosyal medya üzerinden, internet erişiminin olduğu her yerden belediyenin sitesine girip, başkana mesaj butonunu tıklayarak tüm istek ve şikayetlerini bildirebilirler. Biz bununla da yetinmiyoruz, ulaşamadığımız her vatandaşımızın ayağına giderek görüşlerini dinliyoruz.”

Paylaş :
 
Etiketler :  başkantarhan, mezitli, esnaf, ziyaret, belediye, pandemi,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA