2 Ağustos 2025 Cumartesi



15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?  
 
 
 
 
Büyükşehirden öğrencilere sınav öncesi motivasyon etkinliği
   

​​​​​​​Mersin Büyükşehir Belediyesi, Merkez ve Halkkent Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezinde eğitim desteği alan YKS öğrencilerine yönelik ‘Motivasyon Etkinliği’ düzenlendi. Öğrencilerin motivasyonunu artırmak için düzenlenen etkinlikte, YKS öğrencileri sınav kaygısını en aza indirebilmek için teknikler öğrendi.

 

Tarih : 30 Ocak 2023 Pazartesi 14:06

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen etkinlik öncesi öğrencilere, ‘1 Ekmek 1 Çorba’ ikramı da yapıldı. Etkinlikte Psikolog Kubilay Yorulmaz, ‘Sınav Kaygısı ve Motivasyon’ konulu bir sunum yaparak, öğrencilere kaygının nedenleri ve kaygıyla nasıl baş edilebileceğini anlattı. Sunumun ardından şehir orkestrasının sahne aldığı etkinlikte, öğrenciler doyasıya eğlendi.

"EĞİTİM DESTEĞİNİN YANI SIRA REHBERLİK HİZMETİ DE VERİYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, öğrencilere eğitim desteği vermenin yanı sıra rehberlik hizmetler de verdiklerini belirterek, "Bizler kurs merkezlerimizde öğrencilerimizi sınavlara sadece ders olarak odaklamıyoruz. Biliyoruz ki sınavda motivasyonlarının yüksek olması gerekiyor. Bunun için de alanında uzman rehberlik birimimiz bulunuyor. Öğrencilerimize, kurs merkezlerimizde hem ferdi hem de grup olarak rehberlik yapıyorlar" dedi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinliklerin öğrenciler tarafından çok beğenildiğini söyleyen Karakuş, "Bu yıl da bunu bütün kurs merkezlerimizde devam ettirmeyi hedefliyoruz. Birincisini Tarsus YKS kurs merkezimizde gerçekleştirmiştik ikincisini Anamur ve Bozyazı öğrencilerimizle birlikte Bozyazı’da gerçekleştirmiştik, üçüncüsünü de Kongre ve Sergi Sarayında hem Merkez hem de Halkkent Mahallesinde eğitim alan öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdik" diye konuştu. 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin büyükşehir, motivasyon, eğitim

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA