3 Ağustos 2025 Pazar



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
MESKİ, ÜSTYAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
   

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, çeşitli cadde ve sokaklarda ekonomik ömrünü tamamlayan beton muayene bacaları ile yağmursuyu ızgaralarının, kaliteli sfero kapak ve ızgaralarla yenileme çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Çalışmaların yapıldığı bölgelerde daha önce bu taşlara takılması muhtemel otomobil, motosiklet ve bisiklet gibi ulaşım araçlarını kullanan vatandaşların daha konforlu seyahat etme imkanına sahip olduğu kaydedildi.

 

Tarih : 24 Ocak 2023 Salı 14:00

Mersin’in tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden MESKİ, Akdeniz, Toroslar, Mezitli, Yenişehir ve Tarsus ilçelerinde bulunan muhtelif cadde ve sokaklarda yol kaplaması altında kalan muayene baca ve yağmursuyu ızgaralarını, yollardaki sürüş konforunu arttırmak için yol üst kotu seviyesine getirme çalışmalarına başladı. Çalışma çerçevesinde eskiyen ve deforme olan beton muayene bacaları ve yağmursuyu ızgaraları, ekonomik ömrü daha uzun olan sfero kapak ve ızgaralar ile değiştiriliyor. Dört merkez ilçe ve Tarsus’ta toplam bin 229 adet muayene baca kapağı ile 2 bin 11 adet yağmursuyu ızgara değişiminin gerçekleştirildiği MESKİ çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Eskiyen beton muayene bacası kapağı ile yağmursuyu ızgara taşlarının MESKİ tarafından yenilenmesiyle vatandaşlar, daha rahat ve konforlu seyahatin tadını çıkarma fırsatı bulurken, bisiklet tutkunları da bu sayede daha rahat pedal çeviriyor. Tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlar da mazgala takılma sıkıntısı yaşamadan yolu güvenli bir şekilde geçiyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  meski, yağmursuyuızgaraları

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA