17 Mayıs 2024 Cuma



15:06   TRAKTÖR ILE ILAÇ TANKıNıN ARASıNDAKI ŞAFTA KıYAFETLERI DOLANAN KıZ FECI ŞEKILDE CAN VERDI   12:01   HAZıR GIYIM SEKTÖRÜ KRIZDEN ÇıKıŞ IÇIN AFRIKA’DA YATıRıM ARAYıŞıNDA   12:00   SILIFKE’DE SATıLAN İRAN VE ANTALYA KARPUZUNA RUS VATANDAŞLAR BÜYÜK ILGI GÖSTERIYOR   11:59   SILIFKELI ÖĞRENCILER, ETWINNING PROJE GÜNÜ SERGISINDE BÜYÜK BAŞARı ELDE ETTI   11:57   “TÜRKIYE’DE SAYGıN BIR ITFAIYE TEŞKILATıYıZ”   11:54   “ERDOĞAN’ıN OY TEHDIDI YASAL DÜZENLEME OLDU”   11:52   “OKUMA YAZMA BILMEYEN KADıN KALMASıN”   11:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN TARıMA IVME KAZANDıRACAK HAMLE   11:42   FILISTIN HALKıNıN SESI OLDULAR   11:41   ENGELLERI AŞAN SANAT   11:23   TARSUS’TA KONTROLDEN ÇıKAN ARAÇ YAN YATTı: 2 YARALı   11:21   FAYANS YÜKLÜ TıR YANDı   11:19   PROTOKOLLE 11 HÜKÜMLÜ SILIFKE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREVLENDIRILDI   11:17   MERSIN’DE SIBER POLISINDEN ÇIFTE OPERASYON: 5 GÖZALTı   11:14   MERSIN’DE POLYESTER ATÖLYESINDE ÇıKAN YANGıN SÖNDÜRÜLDÜ   11:13   MEÜ 27. KÜLTÜR VE SPOR ŞENLIKLERI BAŞLADı   11:33   “NISAN AYıNDA 147,8 MILYON DOLAR IHRACAT GERÇEKLEŞTIRDIK”   11:32   MERSIN’DE YABANCıLARıN KONUT ALıMı DÜŞÜYOR, YERLILERIN ARTıYOR   11:30    “TASARRUF ILK ÖNCE SARAY VE ÇEVRESINDEN BAŞLAMALıDıR”   11:29    “ÜRETEN KONUMDAN, ITHAL EDEN KONUMA GELDIK”  
 
 
 
 
VALİ PEHLİVAN: "ÖNCELİĞİMİZ BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMADIR"
   

 Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, önceliklerinin birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu vurgulayarak, "Hepimiz, vatanımız, milletimiz, devletimiz, bayrağımız ve manevi değerlerimizin birliği ve bütünlüğü için çalışıyoruz. Bundan sonra da bu gayretimiz hep beraber devam edecektir" dedi.

 

Tarih : 16 Ocak 2023 Pazartesi 17:07

Vali Ali Hamza Pehlivan,Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Musalı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Şehit Uzman Çavuş Durmuş Tek’in, ailesinin de ziyaret edildiği mahalle gezisinde Vali Pehlivan, Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu ve Ortaokulunda bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Kütüphanesine kitap hediye etti.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Hepimiz, vatanımız, milletimiz, devletimiz, bayrağımız ve manevi değerlerimizin birliği ve bütünlüğü için çalışıyoruz. Bundan sonra da bu gayretimiz hep beraber devam edecektir. Bizi ayakta tutan manevi değerlerimize sıkı sıkıya sarıldığımız ve çabaladığımız sürece aşamayacağımız hiçbir engel tarih boyunca olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır inşallah. Önceliğimiz birlik, beraberlik ve dayanışmadır" ifadelerini kullandı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise "Köyümüz, yaz ve kış nüfusu en kalabalık köylerden bir tanesi. Köylümüz çalışkandır, üretkendir. Buradan Veli Haşim Çiftçi olmak üzere birçok kuvayi milliyetçilerimiz çıkmıştır. Yıllardır 3 Ocak Mersin'in Kurtuluş Gününde, iki ayrı yürüyüş yapılıyordu. Bir grup Toroslar’dan, bir grup da istasyondan çıkıyordu. Valimiz, sağ olsunlar iki yürüyüşü birleştirdi. Hep beraber devlet, millet el ele birlik ve beraberlik içerisinde Zafer Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Türkiye çapında büyük ses getirdi. Sizlerin huzurunda Valime teşekkürlerimi sunuyorum. Valimiz, Mersin’e geldiği günden bugüne kadar yerel dinamiklerle el ele, gönül gönüle olmuştur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Pehlivan, şehit annesi Sebahat ve babası Ali Salim Tek’e Türk bayrağı takdim etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  alihamzapehlivan, atsızafşınyılmaz, zalihemendeli, ibrahimçenet, ademkoca, durmuştek

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA