2 Ağustos 2025 Cumartesi



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
MERSİN MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU
   

Mersin merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) güncel ve finansal yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

 

Tarih : 17 Aralık 2022 Cumartesi 00:11

Mersin merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) güncel ve finansal yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Öğrenilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün 'güncel ve finansal yapılanması' içerisinde faaliyet gösteren şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda, 15 şüpheli belirledi. Şüphelilerden finansal sorumlu M.Y.'nin örgütten kopuşu önleme ve aidiyet duygusunu arttırmak amacıyla para ve alışveriş hediye kartları dağıttığı, bu yöntemle örgüt mensuplarını ayakta tutmaya çalıştığı belirlendi. Bunun yanında askeri mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösteren kişiler bulunduğu, bu kişilerin örgütün gizli haberleşme yöntemlerinden olan ankesör/büfe hatlarından ardışık aranma kayıtları olduğu ve diğer örgütün mensuplarının ByLock yazışmalarında isimlerinin anıldığı, daha önce gözaltına alınan ve itirafçı olan şüphelilerin ifadelerinde adları geçen kişiler olduğu, örgüte ait olan ve yapıya eleman devşirmek için kullanılan ışık evlerinde kalan kişiler olduğu ve içlerinden birinin ev sorumlusu olduğu, örgütün sorumluları ile irtibat kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

Yapılan çalışmaların ardından bugün Mersin merkezli Adana ve Antalya'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar işlemleri yapılmak üzere emniyete götürülürken, hakkında gözaltı kararı bulunan 1 şüpheliyi de yakalama çalışmasının sürdüğü bildirildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  fetö, mersin, operasyon, mersinhaber

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA