2 Ağustos 2025 Cumartesi



15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?  
 
 
 
 
MEHMET ALPER GÜRSOY MTSO BAŞKANLIĞINA ADAY
   

Mehmet Alper Gürsoy, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) 23 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerde MTSO Yönetim Kurulu başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 09:59

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) 23 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan seçimlerde MTSO Yönetim Kurulu başkan adayı olduğunu açıklayan Mehmet Alper Gürsoy, ‘Hep birlikte başaracağız’ dedi.

Daha önce birçok kademesinde yönetici olarak bulunduğu ve yönetim kurulu üyeliği yaptığı Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkan Adayı olan Gürsoy, “136 Yıllık köklü geçmişi, 30 bini aşkın üyesi ile Mersin ekonomisinin lokomotifi olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkan adayı olarak 115 meclis üyemiz ile birlikte kent ekonomisine yön vermek istiyoruz. Güçlü bir MTSO ve güçlü Mersin için birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

‘BİRLEŞTİRİCİ, UZLAŞMACI VE KATILIMCI YÖNETİM’

Geçmiş dönemlerde Mersin Girişimci İş İnsanları Derneği ve Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği yönetim kurulu başkanlıkları görevi de yapan Gürsoy, “Ben daha önce görev aldığım makamlarda tüm siyasi görüşlere eşit mesafede durdum. Bugün göreve talip olurken de önce mevcut başkan adayları ile masaya oturup, Mersin için en iyi yönetim kurulunu kurmak adına uzlaşmacı bir yaklaşım içerisinde olacağım. Daha sonrasında da siyaset, etnik köken ve mezhep ayrımı yapmadan katılımcı bir yönetim kurulu oluşturmak için kolları sıvayacağım. ‘Mersin’ ortak paydasında buluşmak isteyen tüm meclis üyelerimizle birleştirici, uzlaşmacı ve katılımcı bir yönetim oluşturacağız. Bu düstur ile çıktığımız yolda ilkelerimizi her türlü kazancın önünde tutacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

‘ÜRETEN KOMİTELER, ÜRETEN MECLİS’

MTSO’nun ‘sivil toplum kuruluşu’ misyonunu daha da güçlendireceklerini söyleyen Gürsoy,

“30 bini aşan üyemiz var. Ekonomimize sağladıkları katmadeğer ve yarattıkları istihdamı düşünecek olursak, Mersin’e yön veren 30 bin kişiden söz ediyoruz. Onların refahı, Mersin’in refahı anlamına gelir. Üyelerimiz kalkınırsa Mersin kalkınır. Bu nedenle komitelerimiz ve meclisimizle birlikte, 30 bin üyemiz ve Mersin için üreteceğiz. Kamuoyunun karşısına 33 proje ile çıkacağız”

‘ODADAN GÜÇ ALAN DEĞİL, ODAYA GÜÇ VEREN YÖNETİM ANLAYIŞI’

‘MTSO makamlarını nüfus ve güç kazanmak için kullanmayacak bir yönetim anlayışı’ içinde olacaklarını vurgulayan Gürsoy, şöyle devam etti:

“Odadan güç alan değil, odaya güç veren bir yönetim anlayışı içinde olacağız. Bu doğrultuda ilk iş olarak odaya kayıtlı makam aracını satacak, oda kaynaklarını meclis üyelerimiz ve komitelerimizle birlikte yöneterek, her üyemizin bu kaynaklardan eşit şekilde yararlanmalarını sağlayacağız. MTSO, yalnızca yönetim kurulu ve meclis üyelerinin değil, 30 bin üyenin sivil toplum kuruluşu olacak” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mtso, mersin, mehmetalpergürsoy, gürsoyotomiv

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA