29 Nisan 2024 Pazartesi



10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI  
 
 
 
 
İKİ KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMUŞTU, YAKALANDI
   

Mersin’de yol kenarında yürüyen 2 kişiye çarparak ölümlerine neden olan sürücü, jandarmanın çalışmasıyla bulundu. Far ve kırık ayna kapağıyla önce otomobili ardından şoförü belirleyen ekiplerin operasyonuyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

 

Tarih : 15 Kasım 2022 Salı 13:01

Mersin'de yol kenarında yürüyen 2 kişiye otomobille çarparak hayatlarını kaybetmelerine neden olan sürücü, jandarmanın titiz çalışması sonucunda yakalandı. Far ve kırık ayna kapağıyla önce otomobili ardından şoförü belirleyen ekiplerin operasyonuyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Anamur ilçesi Karalarbahşiş Mahallesi içerisinden geçen Anamur-Ermenek Karayolunda yol kenarında emniyet şeridinde yürüyen 2 kişiye plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobilin çarparak kaçması ve ağır yaralanan yayaların hastanede vefat etmeleri üzerine Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) harekete geçti. Kaza mahallinde bulunan ve kazaya karışan otomobile ait olan kırılmış far ve kaporta parçası ile ayna kapağından yola çıkan ekipler, görgü tanıklarının da beyanı sonucunda kazaya karışan aracın modelini belirledi. Kaza mahallinden kaçan aracın geliş ve gidiş istikametindeki kamera kayıtlarını tek tek inceleyen ekipler, farı ve aynası kırık bir aracının plakasını tespit etti. Bunun üzerine Karalarbahşiş Mahallesinde bir adrese operasyon gerçekleştiren ekipleri, çilek tarlası içerisindeki güneş panellerinin arasına saklanmış vaziyette otomobili buldu.

Gözaltına alınan sürücü N.Ş., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  jandarma, ekip, suçlu, aranan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA