1 Mayıs 2024 Çarşamba



19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI   11:00   LOJISTIK MERKEZI’NIN YOL ÇALıŞMALARı BAŞLADı   10:59   ‘GÖKKUŞAĞıNıN ALTıNDA’ OYUNU ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:57   KADıNLAR YETENEKLERINI KEŞFEDIYOR   10:53   KONTROLDEN ÇıKAN OTOMOBIL KALDıRıMA VURDU, ONA METRELER KALA TıR DEVRILDI   10:48   ‘MAHZEN-35’ OPERASYONLARıNDA 6 AYRı ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI   10:47   TRAFIĞE KAPALı YOL MOTOSIKLET YARıŞ PISTINE DÖNÜŞTÜ   10:46   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 54 TUTUKLAMA   10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı  
 
 
 
 
MERSİN FİRMASINDAN PARİS ÇIKARTMASI
   

Mersin firması Tekinler Dış Ticaret Limited Şirketi, Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşen Sial Gıda Fuarına katıldı. Türk tahıl ürünleri dünyada yoğun talep görüyor. Türk ürünleri hem kalitesi hem de lezzeti bakımında dünya piyasasında kabul görüyor. Bu çerçevede Tekinler Dış Ticaret Limited Şirketi sektör ihracatında da üzerine düşeni yapıyor ve pazarlardaki etkinliğini artırıyor.

 

Tarih : 27 Ekim 2022 Perşembe 11:03

14-19 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın Başkenti Paris’te gerçekleşen Sial Gıda Fuarı’na, katılım gösteren Türk firmalar arasında Mersin merkezli Tekinler Dış Ticaret Limited Şirketi ’de vardı. 


Paris’te gerçekleşen fuara katılan Tekinler Dış Ticaret Limited Şirketi Dış Ticaret Departmanı’ndan Baki Tekin, “14-19 Ekim tarihleri arasında Fransa’nın ve dünyanın en ünlü şehri Paris’te düzenlenen dünyanın en büyük fuarlarından birisi olan Sial gıda fuarına katılım gösteren yüzlerce Türk firması arasında Tekinler Dış Ticaret firması olarak bizler de katılımda bulunduk.” dedi. 


İlk günler sakin geçse de fuarın genel anlamda güzel geçtiğini ve ilk günkü sakinliğin yerini tatlı bir kalabalığa bıraktığını ifade eden Tekin, “Ülkemiz adına bu tür fuarların önemi, yabancı ülkeler ile yapılan ticaretlerde ülkemize döviz girmesi, yeni müşteriler bulmamıza, ihracat kapasitemizin artmasına, yeni pazarlarda yer alabilmemize, ülkemizin rekabet gücünü ve kalitesini göstermemize, ekonomizmin günden güne daha da büyümesine yol açması için ciddi bir rol oynamaktadır aynı zamanda ülkemizde bulunmayan, yetiştirilemeyen ürünleri ya da ülkemizde bulunan benzer ürünleri daha cazip fiyatlara sunabilmek için yeni tedarikçiler bulabilmemizi sağlıyor.” İfadelerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  tekinlerdışticaret, mersin, paris

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA