2 Mayıs 2024 Perşembe



19:05   EMEK SÖMÜRÜSÜNE KARŞı: SOKAKTA KAZANACAĞıZ!   19:04   MILLI EĞITIMDEN MILLI OLMAYAN DAVRANıŞ!   12:05   KUYUYA DÜŞEN IŞÇI YARALANDı   11:06   YıLıN ILK ÇEYREĞINDE YAŞ MEYVE SEBZE IHRACATı 963,4 MILYON DOLAR   11:04   KARTVIZITLER TICARI KÖPRÜYE DÖNÜŞÜYOR   11:03   VALI PEHLIVAN, MODEL FABRIKA VE YENILIK MERKEZI’NI ZIYARET ETTI   11:00   LOJISTIK MERKEZI’NIN YOL ÇALıŞMALARı BAŞLADı   10:59   ‘GÖKKUŞAĞıNıN ALTıNDA’ OYUNU ÇOCUKLARLA BULUŞTU   10:57   KADıNLAR YETENEKLERINI KEŞFEDIYOR   10:53   KONTROLDEN ÇıKAN OTOMOBIL KALDıRıMA VURDU, ONA METRELER KALA TıR DEVRILDI   10:48   ‘MAHZEN-35’ OPERASYONLARıNDA 6 AYRı ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI   10:47   TRAFIĞE KAPALı YOL MOTOSIKLET YARıŞ PISTINE DÖNÜŞTÜ   10:46   MERSIN’DE ARANAN ŞAHıSLARA OPERASYON: 54 TUTUKLAMA   10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TSE TETKİK BELGERİNİ TAMAMLADI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, TSE tetkiklerini başarı ile tamamlamaya devam ediyor. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkikini ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ‘2.Gözetim Tetkikini başarı ile tamamladı.

 

Tarih : 26 Ekim 2022 Çarşamba 11:18

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ve personelin memnuniyetini ön planda tutmak, beklenti ve isteklerini; zamanında, en etkin şekilde karşılamak amacıyla kalite çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, TSE tetkiklerini başarılı ile tamamlıyor. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkikini başarı ile geçerek, mevcut belgesini yenileme hakkı kazanan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ‘2.Gözetim Tetkikini de başarı ile tamamladı.

TSE Tetkik Heyeti, 18-20 Ekim tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi’nde 17 birimi ve çalışma sahalarını tetkik etti. Heyet; birimlerin verdiği hizmetlerin çevresel çıktı boyutları, çevresel anlamda izlenmesi ve ölçülmesi gereken parametrelerin yer aldığı izleme ölçme planı ile çevre amaç-hedef planları, atık sahaları, yol trafik güvenliği riskleri için alınan önlemleri, yapılan tatbikatların raporları ve iyileştirmeler kapsamında yapılan yeni projeler hakkında detaylı incelemelerde bulundu.

 “HER TETKİKTE ÇITAMIZI YÜKSELTME AMACINDAYIZ”

İncelemelerin ardından Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürlüğü tarafından, Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan dış tetkik kapanış toplantısında tetkik süreci değerlendirildi. Toplantıda; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı ve Yönetim Temsilcisi Hasan Gökbel, daire başkanları, Türk Standartları Enstitüsü tarafından görevlendirilen Baş Tetkikçi Fatih Sağdıç, tetkikçiler Mehmet Ali Göksel, Deniz Sürek ve Ahmet İlker Karabay ile Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Geçirdikleri tetkik sürecini değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, “Kapanış toplantısıyla bu tetkik sürecini bitirmiş oluyoruz. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tetkikler bize yeni ufuklar açabilecek, eleştirileri ortaya koyabilecek, bize yol gösterici olacak. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, her tetkikte mutlaka çıtamızı yükseltme amacındayız. Kalite canlı bir organizma gibidir, bunu sürekli güncellemek, sürekli daha iyi şartlara taşımak gerekir” ifadelerine yer verdi.

 “SİZLERLE OLUMLU PAYLAŞIMLARI YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Türk Standartları Enstitüsü tarafından görevlendirilen Baş Tetkikçi Fatih Sağdıç, “3 gün boyunca tetkikimizi gerçekleştirdik. Birimleri gezdik. “Çıtamız yüksek, bunu görmenizi istiyoruz’ dendi. Gerçekten de hem yol trafik güvenliği, hem de çevre uygulamalarınızda gördük. Sizlerle olumlu paylaşımları yapmaktan gurur duyuyoruz, ama biliyoruz ki gelecek sene de çok güzel uygulamalar olacak” diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  tse, büyükşehir, yenilenme, belge, mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA