13 Mayıs 2024 Pazartesi



10:47   CHP’LI YıLMAZ’DAN EŞITLIK VURGUSU   10:44   CHP’LI KıŞ, OTIZMLI ÇOCUKLARıN VE AILELERININ SESI OLDU   10:43   BÜYÜKŞEHIR, ANNELERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTı   10:40   MERSIN’DE HAPIS CEZASı ILE ARANAN FETÖ ÜYESI ESKI KAMU GÖREVLISI YAKALANDı   10:39   MERSIN’DE YAĞMUR VE DOLU BAHÇELERDE ZARARA YOL AÇTı   10:35   TARSUS SAĞANAK YAĞMURDA SULAR ALTıNDA KALDı   10:33   MERSIN’DE SAHTE ZEYTINYAĞı OPERASYONU   16:02   TARSUS BELEDIYESI ILE DOĞAYLA BÜTÜNLEŞEN SAĞLıKLı ADıMLAR   14:21   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KÜLTÜR VE SANATA DESTEK   13:15   MERSIN’DE IKISI HEYKEL 74 PARÇA TARIHI ESER ELE GEÇIRILDI   12:22   MDTO’NA ’ÜNIVERSITEYE KATKı ÖDÜLÜ’ VERILDI   12:21   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS AYAK TENISI TURNUVASı DÜZENLIYOR   11:17   AKMİB, VENEZUELA TÜRK İHRAÇ ÜRÜNLERI FUARı’NA ODAKLANDı   11:15    “MERSIN’IN BÜYÜMESINI DOĞRU PLANLAMAYıZ”   11:15   MERSIN’DE ORMAN ZARARLıLARıYLA BIYOLOJIK MÜCADELE SÜRÜYOR   11:12   KAPANıŞ TOPLANTıSıNDA 3 GÜNÜN DEĞERLENDIRMESI YAPıLDı   11:10   EMEKLILER YAZı ‘BAHAR ŞENLIĞI’ ILE KARŞıLADı   11:08   HELLO MERSIN HER YAŞA HITAP EDIYOR   11:07   MILLI EĞITIM MÜDÜRÜ ŞALVAR GIYDI, YAZMA TAKTı, ÖĞRENCILERLE BIRLIKTE ÇILEK HASAT ETTI   11:04   BOŞANMA AŞAMASıNDAKI EŞINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI  
 
 
 
 
MERSİN’DE FİLM GİBİ KOVALAMACADA HIRSIZ YAKAYI ELE VERDİ
   

Mersin’de açık ceza evinden kaçan ve 1 ay içinde 4 hırsızlık yapan şahıs, çaldığı motosiklet ile polisten kaçarken vatandaşların da yardımıyla film gibi kovalamaca sonucu yakalandı.

 

Tarih : 24 Aralık 2020 Perşembe 11:30

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yenişehir ilçesinde devriye attığı sırada motosiklet süren bir kişiden şüphelendi. Bunun üzerine şahsı takibe alan ekipler, bir süre sonra durdurmak istedi ancak şüpheli kaçmaya başladı. Kaldırımdan geçerek ters yöne giren ardından Tulumba Köprüsüne çarparak kaza yapan şahıs, yaya olarak kaçmaya devam etti. Bunun üzerine şahsı takibi sürdüren polisler, çevreden geçen bir vatandaşın otomobiliyle kovalamaya devam etti. Gecenin de karanlığından faydalanan şüpheli, izini kaybettirdi.

Olayın ardından bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin daha önce de aynı suçlardan kaydı bulunan ve ceza evi firarisi Tahir A. olduğunu belirlerken şahsın detaylı sorgulamasında ise 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu da tespit edildi. Şahsın Turgut Reis Mahallesi'ndeki adresine yapılan operasyonun ardından gözaltına alınan şüphelinin evinde arama yapan ekiplerce çalıntı bilgisayar monitörü, motosiklet, televizyon ve bisiklet ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tahir A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve bulunan malzemeler sahiplerine iade edildi.

KOVALAMACA GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan, şahsın motosiklet ile kaza yapma anı ve yaya olarak kaçması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre motosiklet ile ara sokaktan hızlıca çıkan şüpheli, duvara çarparak kaza yapıyor. Ardından yaya olarak kaçan şüpheliyi polisler, çevreden geçen bir vatandaşın otomobiliyle takip ediyor. Gecenin karanlığından da faydalanan şahıs, ara sokaklara girerek izini kaybettiriyor. Şüphelinin ayrıca bir eve girme anı da kameralara takılırken görüntülerde önce evin önünde bir süre gezen şahıs, ardından duvardan atlayarak evin içine giriyor.  

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, filmgibi, kovalamaca, hırsız,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA