16 Haziran 2024 Pazar



14:40   BAŞKAN SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:36   JANDARMA 185 YAŞıNDA   14:31   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   11:49   “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   11:48   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:46   MERSIN’DE ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:38   ÇOCUK BEZI YÜKLÜ TıR DEVRILDI   10:42   BAŞKAN ÖZYIĞIT, FIKIR OTOBÜSÜ YARıŞMASı’NıN JÜRI ÜYELIĞINI YAPTı   10:41   YIYECEKLERIN BEYINDE OLUŞTURDUĞU TEPKIYI ARAŞTıRıYOR   10:39   ÇALıŞTAYDA, 5 YıLLıK STRATEJIK PLAN ÇALıŞMALARıNıN YOL HARITASı BELIRLENDI   10:37   EMEKLI EVI ÜYELERI ‘MERSIN’DE YAZ NAĞMELERI’ KONSERIYLE GÖNÜLLERI FETHETTI   10:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   10:34   İNTÖRN DOKTORU VURAN SANıĞıN YARGıLANMASıNA DEVAM EDILDI   10:33   KAZA ANı GÜVENLIK KAMERASıNA YANSıDı   10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı  
 
 
 
 
BAŞKAN GÜLTAK POLİS EVİNE YAPILAN SALDIRIYI KINADI
   

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, dün gece Tece’de polisevine düzenlenen saldırıyı kınadı.

 

Tarih : 27 Eylül 2022 Salı 12:38

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Mersin’in merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesindeki polisevine dün gece düzenlenen terör saldırısını kınadı. Gültak, bir polis memurunun şehit olduğu, bir polis memuru ile 3 vatandaşın yaralandığı saldırıya ilişkin “Bu hain ve alçak saldırının arkasındaki kirli eller adalet önünde mutlaka hesap verecektir. Hiç kimse barış, kardeşlik ve huzurumuzu bozamayacak” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte, gece saatlerinde saldırının yaşandığı Tece Polisevine giden Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, yaptığı açıklamada; “Acı haberi alır almaz polisevimize doğru hareket ettik. Alçakça ve korkakça yapılan hain saldırıyı lanetliyor, şehit polis memurumuz Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, ailesine sonsuz sabır ve metanet diliyorum. Saldırıda yaralanan polisimiz ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimiz, bu menfur saldırının ardındaki hain elleri ortaya çıkarıp gerekli cezayı en kısa sürede verecektir” dedi.

Gültak, her türlü terörü kollayanları ve terörden nemalananları lanetlediğini ve şiddetle kınadığını belirterek, “Hiç kimse devletimiz, milletimiz ve ortak geleceğimiz üzerinden kendince oyun planları kuramayacaktır. Terör örgütleri bilsinler ki, hain emellerine asla ulaşamayacak, barış ve kardeşlik kentimiz Mersin’de hiç kimse huzurumuzu bozamayacaktır. Polislerimize yönelik alçakça yapılan saldırının arkasındaki kirli eller en kısa sürede ortaya çıkarılıp yargı önünde milletimize hesap verecektir” sözlerini kullandı.

Başkan Gültak, olay yerinde bilgi aldıktan sonra Bakanı Soylu ve beraberindeki heyetle birlikte hastaneye giderek saldırıda yaralananları ziyaret etti.

Paylaş :
 
Etiketler :  akdenzi, tece, saldırı, kınama, mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA