29 Nisan 2024 Pazartesi



10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI  
 
 
 
 
GENÇLERDEN KİCKBOKS KURSUNA YOĞUN İLGİ
   

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kick Boks Yaz Kursu gençlerden yoğun ilgi görüyor. Yenişehir Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanlara, 8-11 yaş grubu öğrenciler ile 12 yaş üstü öğrenciler katılıyor.

 

Tarih : 26 Ağustos 2022 Cuma 12:01

Haftada 3 gün gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Kick Boks ve Muay Thai antrenörlerinden Fatih Kaya, hedeflerinin sağlıklı ve dinç çocuklar yetiştirmek olduğunu belirterek, “Biz aslında şiddete karşı teknikler de öğretiyoruz, ama asıl amacımız sporcu yetiştirmek. Çocukların çoğu başlangıçta o amaçla geldiler, ama biz burada sporcu yetiştiriyoruz, güzel bir nesil yetiştiriyoruz. Sağlıklı, dinç çocuklar yetiştiriyoruz. Hedefimiz bu” diye konuştu.

“KENDİMİ KORUMAK İÇİN KATILMIŞTIM, ŞİMDİ RİNGLERİ DÜŞÜNÜYORUM”

Kadınlara karşı yaşanılan şiddet olaylarının ardından Kick Boks kurslarına katılmaya karar verdiğini söyleyen Gülşen Güvendir, “Benim amacım aslında kendimi korumaktı. Ülke şartlarından dolayı, kadınların bir takım dövüş sporları ile kendilerini korumaları gerektiğini düşünüyorum. Buraya başlama amacım aslında buydu, ama dövüş sporunu tanıdıkça sevdim. Şu anda, bu alanda ringlere çıkmayı ve şampiyonluğu düşünmeye başladım” ifadelerine yer verdi.

“HERKESİN EN AZINDAN BİR SAVUNMA SPORU ÖĞRENMESİ GEREKİR”

”Hedefinin ringlere çıkmak değil, kendini geliştirmek olduğunu belirten Yağmur Kulaksız ise, “Ben aslında kendimi savunmak için bu kursa kaydoldum. Bence herkesin, en azından bir savunma sporunu öğrenmesi gerekiyor. Bu spor ilgimi çekiyor, o yüzden başlamak istedim. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir kurs düzenlemesi de beni teşvik etti ve buraya geldim. Hedefim ringlere çıkmak değil, ama kendimi geliştirmek” dedi.

“MİLLİ TAKIMA KATILMAK İSTİYORUM”

Büyükşehir Belediyesi’nin Kick Boks kursunda kendisini geliştirip, Milli Takıma katılmak istediğini söyleyen Bilal Savul isimli genç ise, “Milli takıma katılmak istiyorum. Savunma sporunu öğrenmek ve güzel bir arkadaş ortamında spor yapmak istiyoruz. O yüzden geldik, başladık” diye konuştu.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  kickboks, mersin, büyükşehir, ücretsiz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA