8 Mayıs 2024 Çarşamba



11:04   “BIZ ILKLERIN BELEDIYESIYIZ”   11:02   BAŞKAN TUNCER, 3 FIDAN’ı ANDı   11:01   TOROSLAR BELEDIYE MECLISI, MAYıS AYı TOPLANTıSıNıN IKINCI BIRLEŞIMINI YAPTı   11:00   “FAIZ YÜKÜNDEN KURTULUYORUZ”   10:58   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI UNUTULMADı   10:56   YENI YOLLAR AÇıLıYOR   10:54   MERSIN MERKEZLI 8 ILDE DEAŞ OPERASYONU: 11 TUTUKLAMA   10:52   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı 1 YARALı   10:51   363 ZEHIR TACIRI VE SOKAK SATıCıSı YAKALANDı   10:50   MERSIN’DE DEPOYU UYUŞTURUCU ÜRETIM TESISINE ÇEVIREN ŞÜPHELI YAKALANDı   16:31   “AKDENİZ’DE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   16:30   VERGI ÖDEMELERINDE SON GÜN 31 MAYıS!   16:29   BURADA CIĞER YEMEK IÇIN ERKEN KALKMAK GEREKIYOR   16:27   MERSIN’DE ŞIDDETLI FıRTıNA SERALARA ZARAR VERDI   10:26   YENI ’İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN GAZZE’YE UĞURLANDı   10:25   AKİB IHRACATTA ÇıĞıR AÇıYOR   10:22   MINIKLER TEKNOLOJIYLE BULUŞTU   10:20   BÜYÜKŞEHIR, KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE GEÇIT VERMIYOR   10:19   MERSIN SILIFKE’DE UYUŞTURUCU TACIRI YAKALANDı   15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı  
 
 
 
 
TECE SAHİLİNDE YAZ KONSERLERİ DEVAM EDİYOR
   

Mezitli Belediyesi’nin yaz konserleri Grup Rockustik grubunun konseri ile devam ediyor.

 

Tarih : 11 Ağustos 2022 Perşembe 16:04

Farklı grup ve sanatçıların yaz akşamlarını müzikle doldurduğu Mezitli Belediyesi yaz konserleri serisi, Grup Rockustik’in muhteşem müzikleriyle devam etti.

Beytullah Kılıçoğlu, Mahmut Can Yıldırım, Onur Yenigün, Emre Öztürk’ten oluşan Grup Rockustik, Tece bölgesinde sahili dolduran müzik severlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Mersin’in en güzel sahillerinde dolunayın oluşturduğu yakamozun eşliğinde konseri izleyenler, şarkıları birlikte söyledi, dans etti.

Konseri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da eşi Sembol Tarhan ile birlikte izledi. Yaklaşık bir saat süren coşkulu konserin ardından, sahili dolduran binlerce kişi, çalınan oyun havaları ile birlikte gönüllerince eğlendi. Başkan Tarhan, yaşanan coşkuya eşlik etti.

Mezitli’de gerçekleştirilen yaz konserlerinin büyük beğeni kazandığını ve binlerce Mezitlilerin coşkuya ortak olduğunu görmekten mutlu olduğunu belirten Başkan Tarhan, “Ekonominin oluşturduğu baskı başta olmak üzere vatandaşlarımızı, içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreçten biraz olsun uzaklaştırabilirsek kendimiz de mutlu oluyoruz. Hep birlikte dünyanın en güzel sahillerinden birisinde en güzel şarkılarla unutulmaz akşamlar yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Tarhan, yaz boyunca konserlerin farklı sahillerde devam edeceğini ifade ederek, “30 Ağustos Zafer Bayramımızı da coşkuyla kutlayacağız. 29 Ağustos’ta yine bu sahillerde sizlerin belirleyeceği bir müzik türüyle kutlamalarımızı başlatıyoruz. Şimdiden belediyemizin sosyal medya hesabından yaptığımız 'yaz konseri' duyurusunun altına istediğiniz müzik türünü belirlerseniz, biz de ona göre bir sanatçımızı ya da grubumuzu sizlerle buluşturmak istiyoruz. 30 Ağustos akşamı ise binlerce vatandaşımızla birlikte yaptığımız 'zafer yürüyüşü'nün ardından değerli sanatçı Zeynep Bahşi zafer coşkumuza ortak olacak. Tüm vatandaşlarımızı 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşümüze ve Zeynep Bahşi konserimize bekliyoruz” dedi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  konser, mersin, rockustik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA