3 Ağustos 2025 Pazar



14:29   BÖYLE FUTBOL TURNUVASı GÖRÜLMEDI; TRIBÜNLER YETMEDI, TEPELER DOLU!   13:46   MESKİ’DEN KESINTISIZ IÇME SUYU ATAĞı   13:42   KOOPERATIFLER ÜRETIYOR, BÜYÜKŞEHIR DESTEKLIYOR   13:36   DEMOKRASI KÂĞıT ÜZERINDE KALDı   13:18   NEZAKETIN VE MERHAMETIN SOKAKTAKI HÂLI   13:11   MEZITLI BELEDIYESI IDDIALARı YALANLADı   13:09   GÜNEŞTE FAZLA KALıP ACIL SERVISLIK OLMAYıN   13:06   HORLAMA, VÜCUDUN YARDıM ÇıĞLıĞı OLABILIR   16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı  
 
 
 
 
TRİBÜNLER KADINLAR İLE DOLDU
   

17’ncisi düzenlenen Erdemli Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası gerçekleşti. Destek için gelen köylü kadınlar, eşleri, çocukları ve torunları destek için tribünü doldurdu.

 

Tarih : 31 Temmuz 2022 Pazar 14:59

Mersin'de 17.'si düzenlenen Erdemli Kaymakamlık Kupası futbol turnuvasında tribünün büyük bölümünü dolduran köylü kadınlar, eşleri, çocukları ve torunları için tezahürat yaptı. Tribünde yer bulamayan bazı kadınlar ise maçı stat çevresindeki tepelerden izledi.

Bu yıl Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan adına düzenlenen Erdemli Kaymakamlık Kupası futbol turnuvasının açılışına kadın seyirciler damga vurdu. Köylü kadınlar eşleri, oğulları ve torunlarını izlemek için tribünleri doldurup, tezahürat yaptı. İlçeye bağlı Kayacı Mahallesi'ndeki futbol sahasında Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve spor kulüpleri temsilcilerinin başlama vuruşuyla 118 maça sahne olacak turnuvanın açılışı yapıldı. 6 grupta 36 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçı için Kayacı ve Limonlu mahalle takımları karşılaştı. Sporcular sahada ter dökerken, aileleri de maçları tezahüratlar eşliğinde izledi.

"CENTİLMENCE TURNUVA OLSUN, KAVGA, DÖVÜŞ İSTEMİYORUZ"

Köylü kadınlardan Zeynep İpçi, "3-4 tane yeğenim var. Sağlıkla oynasınlar, başarılar dilerim. İnşallah maç bizim olur. İyi olsun, centilmence olsun, dövüş, kavga istemiyoruz, güzellikle oynasınlar" diye konuştu..

Takımlarını desteklemek için geldiklerini belirten Ümmü Serin ise, "İki oğlum oynuyor, iki yeğenim oynuyor. Onları desteklemek için geldik. Kavgasız, dövüşsüz hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah bizim çocuklarımız şampiyon olur" ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  futbol, destek, erdemli, turnuva

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA