23 Mayıs 2024 Perşembe



14:34   AKDENIZ’IN IHRACAT ŞAMPIYONLARı ÖDÜLLENDIRILDI   14:33   MERSIN’DE TURIZM GELIŞECEK   14:32   MTSO, ÜYELERINI GELECEĞE HAZıRLıYOR   14:31   BAHÇELER VE UMUT SOKAK YENILENDI   14:30   BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMSAL DESTEKLERI SÜRÜYOR   14:28   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 1 ÖLÜ, 1 YARALı   14:24   MOTOSIKLET KAMYONETIN ALTıNA GIRDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALı   14:23   KıR ÇIÇEKLERI YENI ÇIÇEKLERINI ARıYOR   11:36   BÜYÜKŞEHIR SÜT ÜRETICILERININ DE YANıNDA   11:34   “SIZLERI KENTIMIZDE MISAFIR ETTIĞIMIZ IÇIN MUTLUYUZ”   11:32    “ŞIMŞEK TASARRUF DIYOR, ÇEVRE BAKANı GÖKDELEN KIRALıYOR”   11:31   MERSIN’DE HACı ADAYLARı KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDı   11:20   TARSUS BELEDIYESI KURS KAYıTLARı BAŞLADı   11:11   CİMER’E IHBAR GELDI, POLIS OPERASYON YAPTı: 9 GÖZALTı   11:10   TARSUS’TA TRAKTÖR KAZASı: SÜRÜCÜ HAYATıNı KAYBETTI   11:09   MERSIN’DE 28 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   11:07   “SIBERGÖZ-40” OPERASYONLARıNDA 181 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:06   KOVALARDA UYUŞTURUCU YETIŞTIREN 2 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:05   BAŞKAN ÖNTÜRK’DEN HATAYSPORLU FUTBOLCULARA PRIM SÖZÜ   10:54   AKDENIZ’IN BALıKÇıLARı, EKMEK TEKNELERINI BAKıMA ALDı  
 
 
 
 
TOPLU TAŞIMA ŞOFÖRLERİNE EĞİTİM
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma şoförlerine kavga, tartışma, şiddet ve taciz gibi olaylar ile baş edebilme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddet farkındalığı konulu eğitim verildi.

 

Tarih : 29 Haziran 2022 Çarşamba 12:06

 Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdaki hizmet kalitesini artırmak amacıyla toplu taşıma şoförlerine yönelik olarak Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Çevre ve Sosyal Aksiyon Planı P.G. 2.2 çerçevesinde eğitim verdi. Eğitimde; kavga, tartışma, şiddet ve taciz gibi olaylar ile baş edebilme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddet farkındalığı konularına yer verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ulaşımdaki hizmet kalitesini artırmak ve geleceğin ulaşım planını şekillendirmek için çalışmalarını hem teorik hem de uygulama alanında sürdürüyor. Bu çerçevede, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından toplu taşıma şoförlerine yönelik olarak eğitim düzenlendi. Eğitim; kısa süre önce EBRD ile yeni alınan belediye otobüsleri için imzalanan iyi niyet protokolünde yer alan ‘Çevre ve Sosyal Aksiyon Planı P.G.2.2’ çerçevesinde verildi.

ŞİDDET VE TACİZLE BAŞ EDEBİLME, TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ KONULARINA YER VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından, Tarsus Üniversitesi iş birliği ile verilen eğitimde; kavga, tartışma, şiddet ve taciz gibi olaylarla baş edebilme, toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddet farkındalığı konularına yer verildi. 207 şoförün katıldığı eğitime, şoförler görüş ve önerileriyle katılım sağladı.

Eğitim, Tarsus Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Alican Şen tarafından verildi.

Çalışan şikâyet prosedürü, cinsiyete dayalı şiddet ve taciz politikası ile raporlama gereklilikleri konularında eğitimlerin de dâhil edileceği plan çerçevesinde eğitimlerin süreceği aktarıldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  toplutaşıma, soför, mersin, eğitim, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA