16 Eylül 2025 Salı



18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!   16:38   MERSIN’E, AVRUPA STANDARTLARıNDA ALTYAPı GELIYOR   16:05   AKDENIZ’DE KAÇAK SEVKIYAT ÇÖKTÜ!   16:01   BETON BLOK ARASıNDA SıKıŞAN YAVRU KEDI KURTARıLDı   12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI  
 
 
 
 
DÜNYACA ÜNLÜ MİMAR VE ŞEHİR PLANCISI DR.KWAAK MERSİN’E GELDİ
   

Dünya Vatandaşları Örgütü (World Citizen Organizatio-WCO) Başkanı, İpek Yolu Küresel Birliği Başkanı ve İpek Yolu Belediye Başkanları Forumu Başkanı, Dünyaca ünlü mimar ve şehir plancısı Dr. Younghoon Kwaak ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı bir araya geldi.

 

Tarih : 21 Haziran 2022 Salı 10:03

Dünyaca ünlü mimar ve şehir plancısı, Dünya Vatandaşları Örgütü Başkanı (World Citizen Organization-WCO), İpek Yolu Küresel Birliği Başkanı ve İpek Yolu Belediye Başkanları Forumu Başkanı Dr. Younghoon Kwaak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede Mersin’in şehir planları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesindeki Başkan Seçer’in makamında gerçekleştirilen ziyarette, Dr. Younghoon Kwaak’ın eşi Sherry Kwak ve Başkan Danışmanı İbrahim Evrim de yer aldı. Dr. Kwaak Güney Kore olimpiyat köyü mimarı olmasının yanı sıra, Seoul metrosu mimarlığını da yaptı. Çok sayıda şehrin master planlarını hazırlayan, Güney Kore EXPO’sunun da mimarı olan Kwaak, Birleşmiş Milletler tarafından Buda’nın doğduğu yer olan Lumbini’de bir dünya barış şehri kurmakla görevlendirilmişti.

Dr. Kwaak Başkan Seçer ile görüşmesinde, Birleşmiş Milletler nezdinde Türkiye‘nin İngilizce adını ‘Turkey’ yerine ‘Türkiye’ olarak değiştirilmesi önerisini yapmış olduğunu ve kabul edilmesinden de çok memnun kaldığını belirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  dr.kwak, mersin, büyükşehir, mimar, güneykore, şehirplancısı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA