3 Ağustos 2025 Pazar



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
TARSUS’UN İL OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR
   

Katıldığı özel bir televizyon ’da konuşan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus’un hiçbir zaman üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 15 Haziran 2022 Çarşamba 14:14

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, katıldığı özel bir televizyonda gündeme dair merak edilen soruları cevapladı. Bozdoğan, Tarsus'un hiçbir zaman üvey evlat muamelesi görmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Gerçekten ille de Tarsus. Tarsus'un il olması için her şeyi en kısa zamanda yapacağız" dedi.

Başkan Bozdoğan, katıldığı bir canlı yayın programında spordan, sanata, faaliyetlerden, çalışmalara kadar birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bozdoğan, Tarsus’un Marmara’dan sonra gelişmeye en aday yer olduğunu belirterek, Tarsus’un demir yolu, deniz yolu, organize sanayi bölgeleri ile ciddi bir lojistik merkez yapısına sahip olduğunu ifade etti. Açılacak olan havalimanına 'TAM' dediklerini belirten Bozdoğan, "Havaalanı açılacak, ismine TAM diyorum. Yani Tarsus, Adana, Mersin ve buradaki tek merkez o olacak. Hem Adana'nın hem Mersin'in hem de Tarsus'un kullanacağı bir havalimanı. Tarsus jeopolitik olarak da çok şanslı" diye konuştu.

"TARSUS İL OLMALI"

Ciddi bir proje üzerine çalıştıklarına değinerek Tarsus’un il olmasına yönelik çeşitli açıklamalarda bulunan Bozdoğan "Tarsus dolu dolu bir kent. Buranın il yapılması haklarını alması demektir. Bu kentin haklarını mutlaka alması gerekiyor. İl olduğumuz zaman güçlü bir Tarsus markası ortaya konulacak ve bizde Tarsus'un tarihini çok net bir şekilde ortaya koyacağız. Biz Tarsus’un, il olacak bir kentin en az 3 tane meydanının olmasını istiyoruz. Çok büyük bir lansman yapılacak ama gerçekleri anlatarak yapacağız. Bu kentin haklarını almak için bu mücadeleyi vereceğiz. Tarsus hiçbir zaman üvey evlat muamelesi görmemeli. Gerçekten ille de Tarsus. Tarsus'un il olması için her şeyi en kısa zamanda yapacağız" ifadelerine yer verdi.

Bozdoğan, Tarsus İdmanyurdu ve kendisine Şahin Kırbıyık tarafından yapılan konuşmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, "Bahsi geçen kişiler takımın başına geldiğinde bizde para bitmez dediler ama şu an 37 milyon TL harcadım diyen de kendileri. Kulübe 37 milyon TL harcanmadı tüm işlemler kayıt altına alınıyor. Ligde kalma mücadelesi veren takımımızı Başkan Ali İlk ile buralara taşıdık. Aslında gerçek teşekkür edilmesi gereken kişiler kahraman olan çocuklarımız. Emeklerini koydular, inançlarını çok net bir şekilde ortaya koydular. Bir tarafta emek, alın teri, bir tarafta o inançları, sahada gösterdikleri başarılar. Biz el birliğiyle takımımızdan vazgeçmeyeceğiz. Emin olun çocuklar elinden geleni yaptılar. Ben takımdaki futbolcuların inancına, teknik direktörümüzün inancına tüm ekibin inancına kefilim. Altyapıya biz çok önem veriyoruz. Öyle bir altyapı olsun istiyorum ki bu kentin evlatlarıyla olsun istiyorum" dedi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, başkanbozdoğan, özeltelevizyon, gündem

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA