28 Nisan 2024 Pazar



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
HIRSIZIN RAHATLIĞI PES ETTİRDİ
   

Mersin’de gündüz saatlerinde bir futbol tesisine giren şahıs, yönetim odasında birçok eşya çaldı

 

Tarih : 21 Nisan 2022 Perşembe 12:37

Kentte gündüz vakti bir futbol takımının tesisine tellerden atlayarak giren şahıs, yönetim odasının bulunduğu yerdeki birçok eşyayı çaldı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen şahıs, rahat tavırlarıyla pes dedirtti.

Öğrenilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Camspor Futbol Tesislerinde yaşandı. Çekçek denilen araçla çöp toplayan bir kişi, tellerden atlayarak tesise girdi. Yönetim odasının bulunduğu yere çıkan şahıs, klima koruma ünitesi, bidonlar, mazot ve birçok eşyayı alarak, tesisten çıktı. Daha sonra çöp topladığı aracın içine çaldığı eşyaları koyan şüpheli, bölgeden rahat bir şekilde uzaklaştı. Tesise gelen kulüp yöneticileri, birçok eşyanın olmadığını fark ederek, güvenlik kameralarını inceledi. İncelemede tanımadıkları bir şahsın içeri girdiğini ve eşyaları çaldığını fark eden yöneticiler, polise başvurarak, şikâyetçi oldu.

Olayla ilgili konuşan kulüp avukatı Ali Emre Bülbül, dün sabah saatlerinde tesise geldiklerinde birçok eşyalarının bulunmadığını fark ettiklerini söyledi. Gelen hırsızın önce klimayı söktüğünü kaydeden Bülbül, "Yerde bulunan çöp bidonlarını bile götürmüş. Tesiste bulunan 50 litrelik mazotu dâhil çalmış. Bu konuda emniyete gerekli müracaatlarımızı yaptık. Polis arkadaşlarımız sağ olsun geldiler, görüntüleri tek tek aldılar. Zaten şahıs gündüz vakti eşyaları götürmüş. Kimliği, her şeyi belli. Yakalanmasını bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

"GEÇEN SENE DE AYNISINI YAPMIŞ"

Şüphelinin tellerden atlayarak tesise girdiğini kaydeden Bülbül, "Hatta aynı şahıs geçen sene de aynısını yapmış. Bu tür şahısların dışarda gezmesini kesinlikle istemiyoruz. Bu işi meslek haline getirmiş. Baktığınızda çöp toplayan gibi gözüküyor ama 6-7 ayda bir buraya girerek, sürekli eşyalarımızı çalıyor. Gerçekten mağdur durumdayız. Polislerde gerekli araştırmayı yapıp, şahsın yakalanmasını sağlarlar" dedi.

Hırsızlık için gelen şahsın tesise girişi ve eşyaları çalma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Yürüyerek ve sakin bir şekilde yönetim odasının bulunduğu yere çıkan şahıs, burada bulunan işine yarayan eşyaları çalarak, yavaş adımlarla tesisten çıkıyor. Daha sonra çek çek denilen çöp toplama aracıyla bölgeden uzaklaşan şüpheli, rahat tavırlarıyla görenlere pes dedirtti.

Paylaş :
 
Etiketler :  hırsızlık, mersin, futboltesisi, rahattavır

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA