17 Eylül 2025 Çarşamba



15:31   TAZELENME ÜNIVERSITESI’NDE YENI DÖNEM KAYıTLARı TAMAMLANDı   14:44   MERSINLI KADıNLAR ‘MAHSA AMINI’YI ANDı   14:02   MERSIN’DE 324 KM SAHIL VAR, NEDEN 5 YıLDıZLı OTEL YOK?   13:32   KAÇAN ÇOCUKLARı TAKIP EDIP VURMUŞLAR!   12:49   ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN ANNE TUTUKLANDı   12:37   TEZGAHLAR DOLDU, FIYATLAR DÜŞTÜ   12:25   MERSIN’DE SPORLA DOLU BIR HAFTA BAŞLADı!   12:21   ENFLASYON MASALıYLA GERÇEKLER GIZLENEMEZ   12:09   MERSIN’DE SAHADA, YOLDA VICDANDA KAZANDıLAR!   12:01   MERSIN’DE TERS YÖN DEHŞETI   11:04   MERSIN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞIŞIMI   10:56   HATAY’A, ‘MERSIN’ YARAMıYOR: 2-3   10:19   HAYALINI KURDUĞU MOTOSIKLET, SONU OLDU…   10:10   SUÇUN HARITASı ÇıKARıLDı; 49 ILDE AYNı ANDA BASKıN!   10:01   ÖLEN KOCASıNıN ILACıNA FATURA GELDI   18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!  
 
 
 
 
ÖLÜ DENİZANALARI İÇİN EKİPLER HARKETE GEÇTİ
   

Erdemli Belediyesi, sahile vurmuş zehirli ölü denizanaları için harekete geçti.

 

Tarih : 1 Nisan 2022 Cuma 09:39

Mersin körfezinde sıkça görülen, son günlerde ise sahile vuran zehirli iğneleri bulunan denizanaları nedeniyle Erdemli’de belediye ekipleri kıyıları temizlemeye başladı. Vatandaşların temas etmemesi için ölü denizanaları tek tek toplanırken, çıplak elle dokunulmaması konusunda da görevliler uyarıda bulundu.

Son aylarda Mersin körfezinde sıklıkla görülen denizanaları kıyı kesimlerine kadar geldi. Özellikle 3 gündür sıklıkla sahillere vuran denizanaları vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Erdemli’ye de ulaştı. Zehirli iğneleri bulunan denizanalarının ilçe merkezindeki sahillere vurmaya başlaması üzerine Erdemli Belediyesi ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, karaya vuran ölü denizanalarını vatandaşın zarar görmemesi için topluyor. Belediye ekipleri, vatandaşlara zehirli olan denizanalarına çıplak elle dokunulmaması uyarısında da bulunuyor.

"ÇIPLAK ELLE KESİNLİKLE DOKUNULMAMASI GEREKİYOR"

Denizanalarının Süveyş Kanalı'ndan Akdeniz’e geldiğini belirten Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Altunçiçek, sahile yakın noktalara yiyecek bulmak için gelen denizanalarının telef olduğunu kaydetti. Havaların ısınması nedeniyle bu durumun yaşandığını aktaran Altunçiçek, ”Biz de tedbir alıyoruz, belediyemizin ekipleri ile gerekli sahil temizliğini yapıyoruz. Vatandaşlarımız açısından dikkat edilmesi gereken konu bunların zehirli olduğudur, çıplak elle kesinlikle dokunulmaması gerekiyor. Belediyeye haber etmeleri durumunda Erdemli sahilinde her yerde biz bunları toplayacağız. Ekiplerimiz sahilimize vurmuş olan denizanalarını topluyorlar” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  erdemli, denizanası, sahil, ölü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA