2 Kasım 2025 Pazar



11:07   BAŞKAN SEÇER: "ELEKTRIKLI OTOBÜSLER BIZIM VIZYONUMUZA UYGUN"   10:40   MERSIN’DE 5 BIN ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ KAYNAK KITAP DAĞıTıLDı   15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI   10:05   AKDENIZ BELEDIYESINDEN ’MEME KANSERI FARKıNDALıĞı’ IÇIN PEMBE KURDELE   09:50   TOROSLAR’DA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ   16:45   TARıM SEKTÖRÜNDE ENDIŞE OLUŞTURAN KARAR IPTAL EDILDI   16:41   BAŞKAN SEÇER: "İYI KI CUMHURIYET VAR"   16:36   GÖRME ENGELLILER DÜNYA HALTER ŞAMPIYONASı MERSIN’DE BAŞLADı   16:32   KAZADA KARAR ÇıKTı: KEMAN SANATÇıSı LAÇIN AKYOL’U ÖLDÜREN SÜRÜCÜYE 4,5 YıL HAPIS   16:29   MERSIN’DE KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN 3 KIŞI TOPRAĞA VERILDI   16:26   YURT DıŞıNDAN GELEN MIDE KANSERI HASTASı MERSIN’DE SAĞLıĞıNA KAVUŞTU  
 
 
 
 
BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
   

Mersin’in tüm noktalarına kesintisiz hizmet götüren MESKİ, araç ve iş makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Hizmet araçlarının her türlü bakım, onarım ve tedarik işlemlerini kendi bünyesinde bulunan uzman personelle yapan MESKİ, 1 yılda 589 bakım, 1527 onarım ve 3 bin 771 arıza olmak üzere toplam 5 bin 887 adet bakım/onarım çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 3 Mart 2022 Perşembe 10:53

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, araç ve iş makinelerinin arıza, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ, 2021 yılında 589 bakım, 1527 onarım ve 3 bin 771 arıza olmak üzere toplam 5 bin 887 adet bakım/onarım çalışması gerçekleştirdi.

MESKİ, BÜNYESİNDE BULUNAN ARAÇLARIN KULLANIM ÖMRÜNÜ UZATMAYA DEVAM EDİYOR

MESKİ, araç ve iş makinelerinin her türlü bakım ve onarım çalışmalarını Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Araç Bakım, Onarım ve İşletme Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştiriyor. Hizmet araçlarının her türlü bakım, onarım ve tedarik işlemlerini kendi bünyesinde bulunan uzman personel tarafından yapan MESKİ, herhangi bir dış servise ihtiyaç duymadan hizmetlerini sürdürüyor.

Mersin’in tüm bölgelerine hızlıca ulaşan “Mobil Bakım Onarım Aracı”yla yaşanan arızaya kısa sürede müdahalede bulunan MESKİ ekipleri, hizmetlerin herhangi bir aksama yaşanmaksızın sürmesini sağlıyor. Bakım ve onarım hizmetlerine ağırlık vererek, periyodik kontrollerini sıklaştıran MESKİ, bünyesinde bulunan araçların kullanım ömrünü uzatmaya devam ediyor. Böylelikle, ekonomik olarak da tasarruf sağlayan MESKİ, hizmetlerini en etkin ve verimli şekilde sürdürüyor.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  meski, bakınonarım, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA