20 Eylül 2025 Cumartesi



23:12   ANAMUR VE BOZYAZı’DA PEŞ PEŞE YANGıNLAR!   22:47   ALEVLERIN GÖLGESINDE DÜĞÜN EĞLENCESI!   21:55   ULAŞıM 10 GÜN BOYUNCA ÜCRETSIZ; TÜM ILÇELERDE GEÇERLI OLACAK   21:19   ARANAN YAŞLı ADAM SULAMA KANALıNDA ÖLÜ BULUNDU   21:16    ADANA’DA DENIZE GIREN 18 YAŞıNDAKI GENÇ BOĞULDU   20:01   MERSIN MERKEZLI DEAŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELI CEZAEVINDE   19:43   ESNAFıN ZAMANıNDA MÜDAHALESI ARACıN YANMASıNı ÖNLEDI   17:54   BOZYAZı’DA ELEKTRIK TELI FACIAYA NEDEN OLUYORDU?   17:23   HAYDI MERSIN! SMA HASTASı MINIK ALIM ASAF’A UMUT OL!   17:06   ALEVLER ALANYA’Yı SARDı; BAHÇELER YANDı, EVLER TEHLIKEDE!   15:52   TARSUS DEVLET HASTANESI’NDE SKANDAL IDDIA!   15:32   FERAY ŞAHIN, MEZITLI’DE 8. YıLıNDA UNUTULMADı   15:26   ENGEBELI ARAZIDE TROPIKAL MEYVE BAŞARıSı   15:08   ŞIŞECAM’DAN TARSUS’A 200 MILYON EUROLUK DEV YATıRıM!   14:53   ANAMUR’DA ‘AHILIK HAFTASı’ ETKINLIKLERLE KUTLANDı   14:43   MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDE KÖK HÜCRE SEFERBERLIĞI!   14:30   OKULDA BıÇAKLı SALDıRı: 2 ÖĞRETMEN YARALANDı   14:07    ARAZIDEN ÇıKAN KAN: ÖLEN DAYı, KATIL DAYıLAR!   13:25   GAZILERDEN ‘TERÖRSÜZ TÜRKIYE’ SÜRECINE DESTEK!   12:58   ‘ULUSLARARASı MERSIN BRIÇ FESTIVALI’ BAŞLADı  
 
 
 
 
MERSİN’DE AKIL ALMAZ OLAY: SEVGİLİSİNİ DAYISI OLARAK TANITMIŞ
   

Show TV ekranlarında yayınlanan bir gündüz kuşağı programına İsa Güzel isimli bir adam, anlattıklarıyla ekran başındakileri ve stüdyodakileri şaşkına uğrattı. Eşi Kadriye’nin "Dayısı" olarak eve getirdiği adamla bir olup çayına uyku ilacı katarak aylarca kendi evinde başbaşa kaldıklarını söyledi.

 

Tarih : 27 Ağustos 2021 Cuma 12:01

Son dönemlerde gündüz kuşağı programlarında sıklıkla şahit olduğumuz çarpık ilişki ağına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Didem Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen "Vazgeçme" programına konuk olan İsa Güzel isimli şahıs anlattıklarıyla hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

İşte olayın detayları:

Mersin'de yaşayan İsa Güzel, eşi Kadriye Güzel'in kendisine dayısı olarak tanıttığı Osman isimli kişi ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. İsa Güzel, dayı diye bildiği kişinin aslında eşinin sevgilisi olduğunu ve eşinin kendisini çok uzun bir süre boyunca aldattığını anlattı.

Kahvesine ilaç atılarak uyutulduğunu iddia eden adam, ilk olarak eşini ve dayısı olarak tanıttığı şahsı mutfakta baş başa yakalayınca şüphelendiğini ifade etti.

Osman isimli şahsın yaklaşık bir buçuk yıl boyunca evinde sık sık kaldığını ifade eden İsa Güzel, her akşam işten geldiğinde çay kahve içer içmez uykuya daldığını, böylece sabaha kadar eşi Kadriye Güzel'in ve dayısı olarak tanıttığı Osman isimli şahsın baş başa kaldığını iddia etti.

Güzel, karısının kendisi için aldırdığı uzaklaştırma kararı sebebiyle kızlarını da göremediğini ve çok üzüldüğünü ifade ederek canlı yayında gözyaşı döktü. Kandırıldığını anladığında eşinin kendisine tedbir kararı koydurduğunu ve bu sebeple eve dahi giremediğini, çalıştığı hastanenin bahçesinde soğukta yatıp kalktığını söyleyerek ağlayan İsa Güzel, programda "Adalet arıyorum, çocuğumu görmek istiyorum" diye bağırdı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, showtv, isagüzel, aldatma, evlilik, vazgeçme

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA