5 Ağustos 2025 Salı



12:44   SUBAY EVLERI SITESI’NDE PANIK, BIR BINA TAHLIYE EDILDI   12:32   FAHIŞ FIYATA GEÇIT YOK, MERSIN’DE FIRMALARA 842 BIN TL CEZA   12:28   AKİB’TEN 1,3 MILYAR DOLARLıK IHRACAT!   12:24   GÜLNAR’ıN CADDELERI ŞIMDI DAHA DA KONFORLU   12:11   MERSIN’DE SıNıRLARı AŞAN DOSTLUK!   12:07   ADANA PTT’DE 51 KIŞI IŞTEN ATıLDı   12:04   MERSIN’DE HUZUR OPERASYONLARı SÜRÜYOR   12:01   “LÜTFEN DIKTIĞIM FIDANLARı SÖKMEYIN”   11:57   MERSIN POLISINDEN GELECEĞIN AŞÇıLARıNA DESTEK   11:53   TARSUS’TA CAN DOSTLARA MODERN YUVA   11:49   ESKI AVUKAT UYUŞTURUCUYLA YAKALANDı   16:34   TÜİK VERILERI GERÇEK HAYATLA ÖRTÜŞMÜYOR!   13:35   MUT’TA SINEKSIZ YAZ IÇIN YOĞUN MÜCADELE   13:32   ÖZEL BIREYLERE DESTEK, AILELERE MOLA!   13:18   BETEM PROJESI AILELERI DE MUTLU EDIYOR   13:16   SANAL KUMARıN KARANLıK YÜZÜ; INTIHARA GÖTÜRÜYOR!   13:13   YAZ TATILINDE EKRAN BAĞıMLıLıĞıNA DIKKAT   12:44   “DOLANDıRıCıLAR VE DOLANDıRıCıLıK YÖNTEMLERI ARTTı”   12:39   MERSIN’DE MILYONFEST RÜZGARı ESTI   12:36   OTOMOBIL TERS DÖNDÜ: 4 YARALı  
 
 
 
 
ESKİ SEVGİLİSİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
   

Adana’da bir kişi, eski sevgilisiyle arkadaş olan şahsı tabancayla vurarak öldürmüştü. Neredeyse bir aydır kayıp olan şahıs Mersin’de yakalandı ve dün akşam çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Tarih : 27 Ağustos 2021 Cuma 11:34

Edinilen bilgiye göre olay, 28 Temmuz günü Anadolu Mahallesi'nde gece meydana geldi. İddiaya göre, otomobilden ateş açılması sonucu Fevzi Atmaca (24) ve Halil Doğru (21) vuruldu. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Ateş açan şahıslar geldikleri otomobil ile kaçıp izlerini kaybettirdi. Yaralılar ise Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Fevzi Atmaca yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Halil Doğru ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Polis, otomobilin plakasından aracın kiralık olduğunu ve içindeki zanlıların Mahsum A. (23) ile Ekrem T. olduğunu tespit eti. Ekipler, yaptığı çalışma sonunda zanlıların Mersin’de olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis, Mersin’deki adrese baskın yaparak iki zanlıyı da yakaladı. Evde yapılan aramada ise 2 ruhsatsız tabanca, 20 gram esrar ile 3 cep telefonu ele geçirildi. Emniyete getirilen zanlılardan Mahsum A.'nın cinayeti işlediğini kabul ederek, “Fevzi benim eski sevgilimle birlikteymiş bunu öğrenince aramızda husumet başladı. Daha öncede onlar bize ateş etti, benim arkadaşlarım yaralandı. O gün de ben otomobil ile gidip ona ateş ettim öldürdüm” dediği öne sürüldü.

Zanlı, olayda kullandığı tabancayı Ziyapaşa Mahallesi'nde bir parka sakladığını söyledi. Polis, bu bilgi üzerine parkta yaptığı aramada tabancayı buldu. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, adana, eski, sevgili, ölüm, silah

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA