8 Kasım 2025 Cumartesi



14:31   4. ULUSULARARASı TARSUS FESTIVALI RENKLI GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADı   14:26   SAATLERCE KUYRUK BEKLEDILER, KIMI ISTEDIĞINI ALDı KIMI ALAMADı   13:08   TARSUS FESTIVALINDE TARIH VE KÜLTÜR BULUŞTU   12:47   BAŞKAN SEÇER, TARSUS’TAKI FESTIVALDE ’GASTRONOMI SHOW’A KATıLDı   10:43   OTOMOBIL TAKLA ATTı: 1 ÖLÜ 3 YARALı   10:40   HEYECANLANDıRAN KEŞIFTE 16 METRELIK BALINANıN KEMIKLERI BIRLEŞTIRILMEYE BAŞLANDı   10:35   MOTOSIKLETLI POLIS TIMLERI GÖREVDE: 40 BIN KIŞIYI KONTROL ETTI   16:46   MTSO BAŞKANı ÇAKıR: "ÜRETICI VE TÜKETICI HALLERI KORUNMALı"   16:42   MERSIN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELLI VE ESKI HÜKÜMLÜ ALıMı SıNAVLARıNı TAMAMLADı   16:38   MAKILIKTE ÇıKAN YANGıN BAHÇELERE ULAŞMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   16:35   VALI TOROS, ŞEHIT ÖZKAN DEMIR ORTAOKULUNUN AÇıLıŞıNA KATıLDı   16:33   AKDENIZ’IN PARKLARıNDA YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   12:50   MERSIN’DE FıRTıNA VE HORTUM SERALARA ZARAR VERDI   09:53   OTOMOBIL TAKLA ATıP, EVE ÇARPTı SÜRÜCÜ ÖLDÜ   15:57   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ‘ISO 10002 BELGESI’NI ALMAYA HAK KAZANDı.   15:54   YENI HAL YASASı MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: ÜÇ IL TEK SES, TEK GÜÇ   15:50   MERSIN’DE LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL VEREN HEDIYE KUTULARı DAĞıTıLDı   15:48   ELEKTRIK AKıMıNA KAPıLAN IŞÇI HAYATıNı KAYBETTI   12:39   MERSIN’DE MOTOSIKLET KAZASıNDA KÖPEĞIN SADAKATI DUYGULANDıRDı   12:37   VALI TOROS: "UYUŞTURUCUYA KARŞı EN KARARLı MÜCADELEYI VERIYORUZ"  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA
   

Akdeniz Belediyesinin bünyesindeki araç, gereç ve iş makineleri kendi ekipleri tarafından tamir edildi. Akdeniz Belediyesi büyük ölçüde tasarruf sağladığını bildirildi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2021 Perşembe 15:11

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, halk sağlığının korunması ve temiz bir çevre için bir yandan ilçeye bağlı 65 mahallede ihtiyaca göre yeni çöp konteynırları yerleştirirken, zaman içinde eskiyen, yıpranan veya zarar gören çöp konteynırları da fen işleri ekiplerince tamir ediliyor. İlçe sakinlerinden gelen taleplerin yanı sıra, sahada görevli mobil ekiplerin yerinde incelemelerinde, ömrünü tamamladığı veya zarar gördüğü tespit edilen çöp konteynırları da yenileri ile değiştiriliyor.

BELEDİYE PERSONELLERİ TAMİR EDİYOR

Teknik birimler sahası içinde bulunan atölyede kaynak işleri yapılıp boyanan çöp konteynırları, logoları eklenip, ihtiyaç duyan sokaklara konuluyor ve vatandaşın hizmetine yeniden sunuluyor. Bu sayede Akdeniz Belediyesi, önemli bir maliyet kaleminden de kurtuluyor.
Makine ikmal sahasında her türlü araç, gereç, makine de tamir ediliyor
Belediyeye bağlı teknik hizmet birimlerine ait her türlü araç, gereç ve ekipmanın tamir, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da yine aynı saha içerisinde teknik personel tarafından yenileniyor, tamir ve onarımdan geçiriliyor. Böylelikle de belediye, daha büyük maliyetlere yol açabilecek gider kalemlerinden kurtulmuş oluyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Belediyenin mobilya atölyesinde de aralıksız şekilde üretim yapan ekipler, hem belediyeye bağlı farklı birimlerin hem de eğitim yuvası olan okulların, camilerin, Kur’an kursları ve lojmanlarının, gelen taleplere göre kitaplık, dolap ve kapı gibi mobilya ihtiyaçlarını karşılıyor, ayrıca bu binaların boyama işlerini de yaparak, yapıları yeniliyor. Diğer yandan, Covit-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında da belediye ekipleri, Akdeniz ilçe genelinde bulunan binlerce çöp konteynırını ilaçlı su ile yıkayıp dezenfekte etmeye devam ediyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, belediye, tasarruf, araç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA