3 Kasım 2025 Pazartesi



15:38   MERSIN KENTI EDEBIYAT ÖDÜLÜ AHMET ÜMIT’IN   15:34   MERSIN’DE BIR HAFTADA 117 BIN ARAÇ DENETLENDI, BIN 577’SI TRAFIKTEN MEN EDILDI   15:31   YAŞLı ADAM, BAHÇESINI TEMIZLERKEN YANGıNDA HAYATıNı KAYBETTI   15:26   ÇETKODER’IN ÇEVRE VE TÜKETICI ÖDÜLLERI SAHIPLERINI BULDU   11:13   MERSIN’DE 2. KENT VE DENIZCILIK KONFERANSı DÜZENLENDI   10:42   MERSIN’DE KAÇAK TÜTÜN VE 65 ADET SIGARA SARMA MAKINESI ELE GEÇIRILDI   10:38   KAMYONET ILE OTOMOBIL ÇARPıŞTı: 4 YARALı   09:49   YAŞLıLARı SOYAN YANKESICI SUÇÜSTÜ YAKALANDı: O ANLAR KAMERADA   11:07   BAŞKAN SEÇER: "ELEKTRIKLI OTOBÜSLER BIZIM VIZYONUMUZA UYGUN"   10:40   MERSIN’DE 5 BIN ÖĞRENCIYE ÜCRETSIZ KAYNAK KITAP DAĞıTıLDı   15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI  
 
 
 
 
GÜLNAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
   

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü kapsamında Mersin’in ilçelerinden Gülnar’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gülnar Özel Eğitim Uygulama Okulunda program düzenlendi.

 

Tarih : 2 Nisan 2021 Cuma 17:20

Mersin ilçelerinden Gülnar’da gerçekleşen programa Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ve kurum amirleri özel çocuklarla bir araya gelerek onların heyecanlarını ve mutluluklarını paylaştı.  Programda öğrencilere özel yaptırılan pasta hep birlikte kesildi. Program sonunda mavi renkli uçan balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Her zaman özel çocuklarımızın yanlarında olduklarını vurgulayan İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Otizm bir eksiklik değil bir farklılıktır. Hepimiz özel çocuklarımıza sevgimizi daha çok göstermeliyiz. Otizmin farkındayız, her zaman onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

Otizmin eksiklik değil, bir farklılık olduğunu vurgulayan Başkan Ünüvar ise “Hayat farklılıklarla daha özeldir. Yeter ki biz farkında olalım. Otizm bir eksiklik değil bir farklılıktır. Bizler de otizmli çocuklarımızın bu farklılıklarını öğrenmeli onları sevgiyle, bu farklı bilinçle kucaklamalıyız.    Bu doğrultuda, otizmin toplumumuzda bilinirliğinin artması için hepimizin elbirliğiyle çalışmamız gerektiğine inanıyor, otizm konusunda halkımızın daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Otizmin farkındayız, her zaman yanınızdayız ” şeklinde konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  gülnarda, otizm, farkındalık, etkinliği

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA