17 Haziran 2024 Pazartesi



14:40   BAŞKAN SEÇER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   14:36   JANDARMA 185 YAŞıNDA   14:31   MEZITLI BELEDIYESI SU PARKı 2024 YAZ SEZONUNU AÇıYOR   11:49   “AKDENIZ’DE ASFALT SORUNU YAŞAYAN TEK MAHALLEMIZ KALMAYACAK”   11:48   TOROSLAR, KURBAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:46   MERSIN’DE ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:38   ÇOCUK BEZI YÜKLÜ TıR DEVRILDI   10:42   BAŞKAN ÖZYIĞIT, FIKIR OTOBÜSÜ YARıŞMASı’NıN JÜRI ÜYELIĞINI YAPTı   10:41   YIYECEKLERIN BEYINDE OLUŞTURDUĞU TEPKIYI ARAŞTıRıYOR   10:39   ÇALıŞTAYDA, 5 YıLLıK STRATEJIK PLAN ÇALıŞMALARıNıN YOL HARITASı BELIRLENDI   10:37   EMEKLI EVI ÜYELERI ‘MERSIN’DE YAZ NAĞMELERI’ KONSERIYLE GÖNÜLLERI FETHETTI   10:35   BAŞKAN TUNCER’DEN KURBAN BAYRAMı MESAJı   10:34   İNTÖRN DOKTORU VURAN SANıĞıN YARGıLANMASıNA DEVAM EDILDI   10:33   KAZA ANı GÜVENLIK KAMERASıNA YANSıDı   10:15   MERSIN’DE ’BÜYÜK FILISTIN MITINGI’ DÜZENLENDI   10:13    “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:10   CIRCULAR’ıN 5.’SI TOPRAK TEMASıYLA SANATSEVERLER ILE BULUŞTU   10:08   MESKİ, MERSIN’DE ADıM ATıLMADıK MAHALLE BıRAKMıYOR   10:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘ÇOCUK ÇALıŞTAYı’Nı GERÇEKLEŞTIRDI   10:03   MUT’TA ORMANLıK ALANDA ÇıKAN YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİNİN KADINLARA YÖNELİK EĞİTİM SEMİNERLERİ SÜRÜYOR
   

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Mersin Rotary Kulübü’nün işbirliğinde Ev Kadınları Eğitimi Projesi kapsamında çeşitli eğitim seminerleri düzenlenirken eğitimlere yoğun ilgi gösteriliyor.

 

Tarih : 18 Mart 2021 Perşembe 14:57

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi onlarca kadının katılarak yoğun ilgi gösterdiği eğitim seminerlerini sürdürüyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün öncülüğünde Mersin Rotary Kulübü'nün de işbirliğinde Akdam İlkokulu ile Güneş Kültür ve Sanat Evi'nde, ev kadınlarının bilinçlendirilmesine yönelik düzenlenen seminerlerde Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç “Toplumsal Cinsiyet kapsamında Prensesler ve Paşalar", Psikolog Mervan Teselli “Çocuğumun Madde Bağımlısı Olduğunu Nasıl Anlarım?” ve Hemşire Zeynep Koç da “Ev Kazalarında İlk Yardım” konularında sunum yaptı.

Kadınlara özgü düzenlenen bu eğitim faaliyetlerindeki katılımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve katılımları nedeniyle teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kadınların toplumsal hayatta etkin bir şekilde rol almalarının önemine dikkat çekti. Her türlü eğitim faaliyetlerini önemsediklerinin altını çizen Gültak, “Bilgi ve birikim olarak ayakları yere daha sağlam basan kadınlar demek her birimizin hayatına da olumlu manada yön vermeleri demektir. Bu da haliyle daha sağlıklı bir toplum inşasında ciddi yollar kat etmek anlamına gelmektedir. Bu anlamda kadınlarımıza dair gerçekleştirdiğimiz her türlü eğitim faaliyetini fazlasıyla önemsiyoruz Amacımız mevcut eğitim faaliyetlerimizin de üstüne katarak geniş kapsamlı çalışmaların süreklilik kazanmasıdır" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, belediye, eğitim, seminer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA