EMNİYETLER YAPTIĞI UYGULAMALARDA 11 SİLAH ELE GEÇİRDİ


Tarih : 25 Kasım 2021 Perşembe 17:12

Tarsus’ta ilçe emniyet müdürlüğü bir hafta boyunca gerçekleştirdiği uygulamalarda çok sayıda uyuşturucu ve 11 adet silah ele geçirdi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde son bir haftada gerçekleştirilen uygulamalarda, 11 silah ile çok miktarda uyuşturucu ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranması bulunan 38 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 8-14 Kasım tarihleri arasında Tarsus ilçesinde yapılan uygulamalarda biri kurusu sıkı olmak üzere 10 tabanca, 1 av tüfeği ve 51 fişek ile 286 gram uyuşturucu madde ve 192 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Çeşitli suçlardan aranması bulunan 38 şahsın gözaltına alındığı uygulamalarda ayrıca, bin 972 araç kontrol edildi, 335 araca 348 bin 195 TL cezai işlem uygulanırken 35 araç trafikten men edildi. Uygulama kapsamımda 8 bin 6 şahsın ise GBT sorgusu yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliği için asayiş uygulamalarının il genelinde aralıksız süreceğini açıkladı.



Etiketler : tarsus, emniyet, silah, uyuşturucu




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ
KÜNYE
İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA