16 Aralık 2025 Salı



17:06   BAŞKAN SEÇER, ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY’IN MANİSA’DAKİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI   13:06   BÜYÜKŞEHİR, AKOB İLE BİRLİKTE KENTİN KÜLTÜR POLİTİKALARINA IŞIK TUTTU   12:59   BAŞKAN SEÇER, TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI MERSİN ŞUBESİ’NİN 71. YIL KUTLAMA GECESİNE KATILDI   12:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN SİLİFKE’DE TOPLU AÇILIŞ   12:33   BAŞKAN SEÇER, ‘SÜT SOĞUTMA TANKI DAĞITIM TÖRENİ’NE KATILDI   10:18   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ   10:14   YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME MERKEZI ÇOCUKLARı GELECEĞE HAZıRLıYOR   10:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ARALIK AYI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   15:06   AKDENİZ’DE MOBİLYA, TEKSTİL VE HURDA ATIKLARIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR   09:58   KADIN DOSTU KENTLER PROGRAMI’NIN 3. FAZ ÇALIŞMALARI KENTE YANSIMAYA BAŞLIYOR   09:55   BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE TEŞKİLATI, MODERN EKİPMANLARLA MÜDAHALE KAPASİTESİNİ GÜÇLENDİRDİ   14:07   MERSİN KAN PORTAKALI COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNİ ALDI   14:03   BÜYÜKŞEHİR OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI 7/24 GÖREVE HAZIR   10:28   BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR   16:23   ÖZEL BİREY ANNELERİ BÜYÜKŞEHİR İLE HEM SOSYALLEŞİYOR HEM EL İŞİ ÖĞRENİYOR   10:30   ELİT ATLETLER ULUSLARARASI MERSİN MARATONU’NDA BULUŞUYOR   10:24   BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ KENTTE DENETİMLERİNİ SÜRDÜYOR   13:13   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN ÖZEL BIREYLER VE AILELERINE MORAL VEREN ETKINLIK   13:07   BÜYÜKŞEHİR SİNEMA OFİSİ, KADIN RADYOCULARIN HİKAYESİNİ MERSİNLİLERLE BULUŞTURDU   10:38   VATANDAŞLAR DOĞAYLA İÇ İÇE BİR SEZON İÇİN HAZIR  
 
 
 
 
MHP’li Uysal, faaliyet raporunu açıkladı
   

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi 28’inci dönem 3’üncü yasama yılının tamamlanmasının ardından Mersin ve Türkiye için gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin açıklamada bulundu. Uysal “Gazi Meclisimizde dile getirdiğimiz her konu, her önerge her söz; Mersin için, Mersinli için atılmış bir adımdır. Mersin sadece bir şehir değil, Türkiye’nin üreten, gelişen ve güçlenen kalbidir. Ve bu kalp attıkça, Türkiye daha güçlü olacaktır. Bana duyduğunuz güven için her bir Mersinli kardeşime içten teşekkür ediyorum. Gazi Meclisimizin çatısı altında Mersin’e hizmet etmeyi bir onur biliyorum” dedi.

 

Tarih : 27 Temmuz 2025 Pazar 13:09

 Haber Merkezi

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28’inci dönem 3’üncü yasama yılı tamamlandı. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, MHP grubu adına 9 gündem dışı konuşma ve açıklama yaptı. Bütçe görüşmelerinde 14 komisyon konuşması ve 2 genel kurul konuşması yaparak Mersin’e ayrılan bütçenin artırılmasına katkı sundu. TBMM Başkanlığı’na 1 kanun teklifi ve 2 önerge veren Milletvekili Uysal, 26 komisyon toplantısında gençlerin, çiftçilerin taleplerini dile getirerek izlenilmesi gereken yol haritası hakkında fikirlerini bildirdi. MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal 8 yurtdışı programlarına da katılarak Türkiye’yi ve MHP’yi temsil etti, dünya barışı noktasında önemli mesajlar verdi. Vatandaşların taleplerini ve isteklerini önemsediklerini, çözüme kavuşturma noktasında var gücüyle çalıştıklarını belirten Milletvekili Uysal “Vatandaşlarımızdan gelen 1.400 talep ile bire bir ilgilendik. Meclis çalışma ofisimizde 1.800 ziyaretçimizi misafir ettik. Mersin ili genelinde 1.750 ziyaret gerçekleştirdik. Tarım, turizm, sanayi ve lojistik olmak üzere 4 Sektörel Master Planı hazırladık. 17 bakanlık ziyareti gerçekleştirdik. Sosyal medyada 1.500 paylaşım yaptık. Yerel ve ulusal basında 32 televizyon programına katıldık. Farklı konu ve içeriklerde 21 araştırma raporu hazırladık.” diyerek yapılan çalışmaları rakamsal verilerle açıkladı.

“MERSİN ÜRETİRSE TÜRKİYE GÜÇLENİR”

Mersin’i kalkındırmak ve kentin ihtiyaçlarını karşılamak adına Meclis tatilinde bile aralıksız çalışacaklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal ‘Mersin üretirse Türkiye güçlenir’ diyerek şu ifadelere yer verdi; “Aziz Mersinli kardeşlerimin sesi olmayı şeref bildim. Hedefimiz; Mersin'i kalkındırmak, kentimizin ihtiyaçlarının takibini yapmak oldu. 2025 yılı için Mersin'imize 25 milyar lira kamu yatırımı planladık. Pamukluk Barajı, Çukurova Uluslararası Havalimanı, Akkuyu Nükleer Güç Santrali gibi önemli projelerin akıbetini titizlikle takip ettik ve edeceğiz. ‘Mersin Üretirse Türkiye Güçlenir’ diyerek ihracat başarımızı anlattık. Zirai don afetinden etkilenen üreticilerimizin sesi olduk. Yalnızca ekonomik değil, toplumsal duyarlılıkta önceliğimiz oldu. Gençlerimizi tehdit eden; sosyal medya bağımlılığı, sanal bahis, akran zorbalığı gibi konuları meclis gündemine taşıdık, araştırma komisyonu kurulması için çağrıda bulunduk. Yapay zeka araştırmaları, siber güvenlik ve güvenli internet kullanımı gibi alanlarda söz aldık, geleceğimizi korumamız gerektiğini anlattık. Dile getirdiğimiz her konu, her önerge her söz; Mersin için, Mersinli için atılmış bir adımdır. Mersin sadece bir şehir değil, Türkiye'nin üreten, gelişen ve güçlenen kalbidir. Ve bu kalp attıkça, Türkiye daha güçlü olacaktır. Bana duyduğunuz güven için her bir Mersinli kardeşime içten teşekkür ediyorum. Gazi Meclisimizin çatısı altında Mersin'e hizmet etmeyi bir onur biliyorum.”

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA