17 Aralık 2025 Çarşamba



17:06   BAŞKAN SEÇER, ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY’IN MANİSA’DAKİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI   13:06   BÜYÜKŞEHİR, AKOB İLE BİRLİKTE KENTİN KÜLTÜR POLİTİKALARINA IŞIK TUTTU   12:59   BAŞKAN SEÇER, TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI MERSİN ŞUBESİ’NİN 71. YIL KUTLAMA GECESİNE KATILDI   12:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN SİLİFKE’DE TOPLU AÇILIŞ   12:33   BAŞKAN SEÇER, ‘SÜT SOĞUTMA TANKI DAĞITIM TÖRENİ’NE KATILDI   10:18   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ   10:14   YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENME MERKEZI ÇOCUKLARı GELECEĞE HAZıRLıYOR   10:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN ARALIK AYI 2. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   15:06   AKDENİZ’DE MOBİLYA, TEKSTİL VE HURDA ATIKLARIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR   09:58   KADIN DOSTU KENTLER PROGRAMI’NIN 3. FAZ ÇALIŞMALARI KENTE YANSIMAYA BAŞLIYOR   09:55   BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE TEŞKİLATI, MODERN EKİPMANLARLA MÜDAHALE KAPASİTESİNİ GÜÇLENDİRDİ   14:07   MERSİN KAN PORTAKALI COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNİ ALDI   14:03   BÜYÜKŞEHİR OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI 7/24 GÖREVE HAZIR   10:28   BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR   16:23   ÖZEL BİREY ANNELERİ BÜYÜKŞEHİR İLE HEM SOSYALLEŞİYOR HEM EL İŞİ ÖĞRENİYOR   10:30   ELİT ATLETLER ULUSLARARASI MERSİN MARATONU’NDA BULUŞUYOR   10:24   BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ KENTTE DENETİMLERİNİ SÜRDÜYOR   13:13   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN ÖZEL BIREYLER VE AILELERINE MORAL VEREN ETKINLIK   13:07   BÜYÜKŞEHİR SİNEMA OFİSİ, KADIN RADYOCULARIN HİKAYESİNİ MERSİNLİLERLE BULUŞTURDU   10:38   VATANDAŞLAR DOĞAYLA İÇ İÇE BİR SEZON İÇİN HAZIR  
 
 
 
 
Mersinliler güne sabah sporuyla başlıyor
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Harekete Devam’ sloganıyla sürdürdüğü sabah sporu etkinlikleri, Büyükşehir’in antrenörleri eşliğinde haftanın 5 günü Mersinlileri güne zinde başlatıyor. Galatasaray, Özgecan Aslan ve Kır Kahvesi Meydanlarında her yaştan katılımcının yer aldığı spor etkinliklerinde vatandaşlar, deniz kenarında hem spor yapıyor hem de sosyalleşiyor.

 

Tarih : 21 Temmuz 2025 Pazartesi 12:43

Haber Merkezi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı öncülüğünde ‘Harekete Devam’ sloganıyla sürdürülen sabah sporu etkinliği, Mersinlilerden büyük ilgi görüyor. Haftanın 5 günü gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar, güne spor yaparak daha zinde başlıyor. Alanında uzman antrenörler eşliğinde sabah 06.00’da buluşan sporseverler; ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanlarına, müzik eşliğinde yapılan eğlenceli kardiyo çalışmalarıyla devam ediyorlar. Kış sezonunda Galatasaray Meydanı, Özgecan Aslan Barış Meydanı, Fenerbahçe Meydanı, Babil Sahili, Davultepe 100. Yıl Plajı ve Kır Kahvesi olmak üzere 6 noktada gerçekleştirilen sabah sporu etkinlikleri, yaz sezonunda Galatasaray Meydanı, Özgecan Aslan Barış Meydanı ve Kır Kahvesi Meydanı’nda devam ediyor. Sadece spor değil, aynı zamanda sosyalleşme imkânı da sunan etkinlik, Mersinlilerin yaşam kalitesine katkı sağlıyor. Her yaştan katılımcının yer aldığı sabah sporlarına talep artarken, vatandaşlar bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar.

BALSATAN: “BÜTÜN HALKIMIZI SAHİLDE SPORA DAVET EDİYORUZ”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Halil İbrahim Balsatan, sabah sporuna vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu anlatarak, “Haftanın 5 günü saat 06.00’da, alanında uzman antrenörlerle spor etkinliği yaptırıyoruz. Hareketlerimiz ısınmayla başlıyor. Müzik eşliğinde eğlenceli kardiyo hareketleriyle de devam ediyor. Sabah sporuna talep oldukça yoğun oluyor. Çünkü sporla birlikte sosyalleşme de gerçekleşiyor. Bütün halkımızı sahilde spora davet ediyorum” dedi. Sabah sporuna katılan vatandaşlardan Sabahat Karael, “Torunumla sabah sporuna geldim. Senelerdir hep geliyorum. Çok güzel bir şey. Bizim yaşımızdaki kişiler için çok iyi. Başkanımızdan da çok memnunuz” dedi. Sporun önemine vurgu yapan Nermin Ömür, “Yıllardır bu sahilde yaz, kış spor yapıyorum. Spor sağlıktır. Herkesin katılmasını istiyorum. Başkanımızın yaptığı çalışmalar da güzel, Mersinimizi güzelleştirdi” ifadelerine yer verdi. Yıllardır Büyükşehir’in spor etkinliklerine katıldığını belirten Şahin Bozkurt, “Büyükşehir Belediyesi’nin hocaları, sporu çok güzel yaptırıyor. Gelenler 60, 70, 80 yaşlarında insanlar. Çok memnunuz” diye konuştu. Vatandaşlardan Ümmiye Özmış ise, “Yıllardır burada denize karşı spor yapıyor ve yeni arkadaşlıklar ediniyoruz. Günlerimiz süper geçiyor. Ayrıca sporu seven bir Başkanımız var. Herkesi spora bekliyoruz” dedi.

 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA