1 Mayıs 2026 Cuma



21:50   MUT-SILIFKE YOLUNDA HEYELAN RISKI TARIH OLUYOR   15:44   MTSO BAŞKANI ÇAKIR: "İHRACAT SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ, HEDEF TÜRKİYE’DE İLK 3"   15:41   AKDENİZ’DE İKİNCİ ’BİLGİ LİMANI KÜTÜPHANESİ’ HİZMETE GİRDİ   11:25   PASAJDA ÖLÜ BULUNAN EYÜP CAN’ıN ILK DURUŞMASı GÖRÜLDÜ: OLAY YERINDE ÇIFTE KEŞIF YAPıLDı    11:23   TARSUS’TA 400’Ü AŞKıN GÜREŞÇI ER MEYDANıNA ÇıKACAK   11:21   BAŞKAN BOLTAÇ: "BU BAŞARı HEPIMIZ IÇIN GURUR VERICI"   11:20   MERSİN’DE HAL KATLI KAVŞAĞI HİZMETE AÇILDI    16:03   HSK ÜYESI YURTSEVER’DEN MERSIN ADLIYESI’NE ZIYARET   15:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR HALK KART NİSAN AYI ÖDEMELERİNİ HESAPLARA YATIRDI   14:12   YÜZLERCE ÖĞRENCİDEN ARDA GÜLER’E "10 NUMARA" DAVET   12:29   BAŞKAN YILDIZ, ÜRETİCİ VE KÖYLÜ PAZARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU   10:58   KALICI VE NİTELİKLİ ÇÖZÜMLERLE MEZİTLİ’DE TEKNİK STANDARTLARA UYGUN YOL ÇALIŞMALARI   10:11   SİLİFKE’DE AŞHANEDEN HER GÜN YÜZLERCE KİŞİYE SICAK YEMEK DESTEĞİ   10:05   TARSUS’TA YENİ KUR’AN KURSU KAPILARINI AÇTI   10:01   MESKİ’NİN LABORATUVARI ULUSLARARASI STANDARTLARDA GÜVEN TAZELEDİ   09:57   TARSUS BELEDİYESİNDEN ÜRETİCİYE DESTEK BÜYÜYOR   09:54   MTSO BAŞKANI ÇAKIR: "KÜRESEL REKABET İÇİN ‘MADE İN TÜRKİYE’Yİ MARKALAŞTIRMALIYIZ"   16:00   AKDENIZ ZABıTASı DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   15:56   BAŞKAN YILDIZ’DAN 1 MAYIS YÜRÜYÜŞÜNE DAVET   15:44   MERSIN’DE 260 ÖĞRENCI HAFıZLıK ICAZETI ALDı  
 
 
 
 
Sıcaklar bastırdı, vantilatör satışları ikiye katlandı
   

Trendyol’un paylaştığı verilere göre, yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte klima ve vantilatörlere talep arttı. Split klima ve kule tipi vantilatörler kullanıcıların en çok tercih ettiği modeller arasında öne çıkıyor.

 

Tarih : 18 Temmuz 2025 Cuma 13:36

Yaz aylarında sıcaklıkların zirveye ulaşmasıyla birlikte, yaşam ve çalışma alanlarında serinlik arayanların iklimlendirme ürünlerine ilgisi hızla artıyor. Trendyol'un paylaştığı verilere göre, geçtiğimiz ay klima satışları yüzde 50'nin üzerinde, vantilatör satışları ise iki kat artış gösterdi. Kullanıcıların klima ve vantilatör tercihlerine yön veren kriterler arasında ise akıllı ev entegrasyonu, enerji verimliliği ve çevre dostu özellikler öne çıktı.

SPLİT KLİMA VE KULE TİPİ VANTİLATÖRLER ZİRVEDE

Trendyol'da bu yaz klima kategorisinde en fazla tercih edilen model split klimalar oldu. Duvara monte edilebilen yapıları, yüksek soğutma kapasiteleri ve akıllı ev sistemlerine entegrasyon imkânları sayesinde kullanıcıların ilk tercihi haline geldi. Split klimaları; taşınabilir olmasıyla öne çıkan portatif klimalar, geniş yaşam alanlarına hitap eden salon tipi klimalar ve daha çok ticari alanlarda tercih edilen kaset tipi modeller takip etti. Vantilatörlerde ise tüketici tercihleri kule tipi vantilatörlerde yoğunlaştı. Şık ve modern tasarımları, kompakt yapıları ve çok kademeli hız ayarlarıyla öne çıkan kule tipi vantilatörleri çalışanların yoğun tercihi olan masaüstü modeller izledi. Ayaklı vantilatörler ve tavan tipi vantilatörler ise kategorinin en çok satan diğer iki modeli oldu. Klima alırken hangi özelliklere dikkat edilmesi gerektiğini bilmek, doğru ürünü bulmayı çok daha kolay hale getiriyor. Bölgesel iklim koşullarından alan metrekaresine kadar birçok faktör, doğru klimayı seçmek için belirleyici rol oynuyor. Trendyol'un kullanıcılar için hazırladığı Klima Satın Alma Rehberi, bu süreci kolaylaştırmak ve ihtiyaca uygun BTU değerini belirlemek amacıyla detaylı bir yönlendirme sunuyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA