26 Nisan 2024 Cuma



13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı   11:44   FORUM MERSIN’DE ÇOCUK BAYRAMı COŞKUYLA KUTLANDı!   11:42   BAŞKAN YıLDıZ, ILK NIKAHıNı KıYDı  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN, MECLİS TOPLANTISINDAN YATIRIMCILARA SESLENDİ
   

Mersin ilçelerinden Tarsus’un Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, meclis toplantısında yatırımcılara seslendi. Başkan Bozdoğan, “Hangi yatırımcı gelirse gelsin hemen düğmemi ilikler, gerekirse önlerine halı bile sererim. Yeter ki şu Tarsus’a her şeyi yapsınlar” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 3 Şubat 2021 Çarşamba 12:28

Mersin’in ilçelerinden Tarsus Belediyesinin 2021 Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2’nci birleşiminin birinci oturumu Haluk Bozdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis salonunda yapılan toplantıda, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Dilek ve temenninler bölümünde söz alan meclis üyeleri, yaptıkları konuşmalar öncesinde Mersin Büyükşehir Belediyesine yapılan saldırıyı kınayan ifadeler kullandı.

“HEMEN DÜĞMEMİ İLİKLER, GEREKİRSE ÖNLERİNE HALI BİLE SERERİM”

Başkan Bozdoğan da yatırımcılara çağrı yaparak, “Bu kente hizmet gelecekse, kim bu kente taş üstüne taş koyacaksa hepsinden Allah razı olsun. Bunun için de hangi yatırımcı gelirse gelsin hemen düğmemi ilikler, gerekirse önlerine halı bile sererim. Yeter ki şu Tarsus’a her şeyi yapsınlar. İşte Organize Sanayi Bölgesi için gelen yatırımcıları görüyoruz. Bunlar bu kentin gelişmesi içindir. İçsel huzur iyi yaşamın kapısını açar. Farklılığımız olacak; o farklılığımız belki de zenginliklerimiz ama birbirimizi kırmadan, üzmeden Tarsus adına Tarsus’taki kırsal köylerimiz ve mahallelerimiz adına daha çok anlamlı olursa sevinirim” dedi.

Açılışlar sırasında Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun önemli bir konuya işaret ettiğini belirterek, “’Bunlar kamusal ve insana dokunan hizmet ve açılışlar’ dedi. Tam da bizim istediğimiz gibi reklamsız, dedikodusuz, bas bas bağırarak değil, belki de mırıldanarak bunu söylediğimiz ve tek tek projeleri ortaya koyduğumuz açılışlar” ifadelerini kullandı.

Yapılan açılışlar ile halkın hizmetine sunulan doktor odaları, taziye evleri, okuma salonları, muhtar odaları, camiler ve Halk Marketin şehrin dokusuna zenginlik katacağını dile getiren Bozdoğan, vatandaşlara yararlı hizmetlerin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bozdoğan, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde gece gündüz çalışmalar yürüten ve emeği bulunan herkese teşekkür etti.

UNESCO İÇİN 3 ÖNEMLİ PROJE HAZIRLANDI

Başkan Bozdoğan, mecliste söz verdiği gibi 20 açılış gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu ay da 10 açılış daha yapacaklarını bildirdi. Bozdoğan, “Bu yıl çok önemli 3 projemiz var. Eğer onu da yurt dışında Tarsus adına gerçekleştirebilirsek gerçekten bu kentin önünü açma adına özellikle UNESCO’da bir yerde devrim niteliğinde çok güzel bir proje olacak. İnşallah buna meclis üyelerimizle birlikte karar vereceğiz. Alınan tüm kararların tüm Tarsus’a ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, halukbozdoğan, meclis, yatırımcı,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA