19 Mart 2026 Perşembe



14:43   SAHAYA İNEN AHMET ÖZDEMİR İDDİALI BAŞLADI!   16:11   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR   15:30   YENIŞEHIR’DE ÜRETICIYE ‘ON NUMARA’ HIZMET ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   12:14   ANAMUR’DA HANIMLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ   12:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, “YAŞLI DESTEK HİZMETLERİ” İLE YAŞ ALMIŞLARIN EVİNDE BİR SES OLUYOR    12:05   ANAMUR’DA HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   11:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MUTFAK ATÖLYESİ ÇOCUKLARA YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR   10:35   ANAMUR’DA RAMAZAN BULUŞMASı: İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TOPAL DIN HIZMETLERINI YERINDE İNCELEDI   17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:27   BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN MAHREMİYET EĞİTİMİ   15:24   BAŞKAN SEÇER, SPOR PARK TARSUS YERLEŞKESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU   15:21   BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR, MERSİN’DE SPORUN BAŞKENTİ OLACAK”  
 
 
 
 
Tarsus’ta ‘Turizm Rotası’ Yenileniyor
   

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, şehrin tarih, kültür ve gastronomi zenginliklerini uluslararası alanda hak ettiği değere kavuşturmak için önemli turizm çalışmalarına imza atıyor. Tarsus’taki turizm rotasını daha cazip hale getirmek amacıyla saha çalışmalarına devam eden Başkan Boltaç, tarihi ve kültürel mirası koruma projelerinden doğa dostu turizm uygulamalarına kadar pek çok alanda yenilikler yapıyor. Tarsus Belediyesi’nin titiz çalışmaları, şehre Nisan ayında dünyanın en prestijli turizm ödüllerinden biri olan Golden Apple (Altın Elma) ödülünü kazandırdı.

 

Tarih : 21 Mart 2025 Cuma 14:27

Haber Merkezi

Turizm alanındaki bu başarı, Tarsus’un uluslararası arenada daha fazla tanıtılmasına katkı sağlarken, şehrin kültürel mirasını koruma ve gelecek nesillere aktarma konusunda da büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Tarsus’a kazandırılan ödülün kentin turizmde hak ettiği noktaya ulaşması adına önemli bir adım olduğunu vurgulayan Başkan Ali Boltaç, şu ifadeleri kullandı: “Tarsus, keşfedilmeyi bekleyen bir hazine. Hristiyanlar, Müslümanlar ve Museviler için kutsal sayılan, tarihin en derin izlerini barındıran bir kent. Biz de bu kıymetli mirası en iyi şekilde tanıtmak ve geleceğe taşımak için çalışıyoruz. Şehrimizin kapıları tüm yurttaşlarımıza açık. Altın Elma Ödülü, Tarsus’un turizmdeki potansiyelini daha da güçlendirecek ve hak ettiği yere ulaşmasına katkı sağlayacaktır.”

 

Paylaş :
 
Etiketler :  tarsus, ali boltaç, turizm, altın elma

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA