30 Nisan 2025 Çarşamba



21:52   MERSİN TİMES 14. YILINI GALA İLE KUTLADI   21:45   ÇERKES MUTFAĞı ARTıK MERSIN’DE!   19:31   MÜSİAD MERSIN ŞUBE BAŞKAN YARDıMCıSı SAĞLAM: "SERBEST BÖLGELERDE KÜMELENME VE İHRACAT GÜCÜ TEHLİKEDE”   13:47   MERSIN’DE ŞEHITLER UNUTULMADı   12:40   YURT DıŞıNDAN EMIR ALAN SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI: 20 GÖZALTı   12:38   MERSIN’DE 815 KILO TÜTÜN VE 13 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   12:36   HAPIS CEZASıYLA ARANAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   12:33   YARALı VE BITKIN BULUNAN EBABIL KUŞU KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:13   AKDENIZ’DE CAMILER BAYRAMA HAZıR   16:10   MEZARLıK VE İBADETHANELER PıRıL PıRıL OLDU   16:06   MERSIN BAYRAMA HAZıR!   15:54   AKDENIZ TIPI BESLENME, GÖZ SAĞLıĞıNı KORUYOR   15:51   DIZ KIREÇLENMESI TEDAVISINDE PRP YÖNTEMI   15:46   AŞı REDDI, ÇOCUKLARıN HAYATıNı TEHDIT EDIYOR!   15:43   HAFıZLıK ÖĞRENCILERI IÇIN IFTAR PROGRAMı   15:40   MEÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENI DÜZENLENDI   15:38   AKDENIZ’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARıNA YOĞUN İLGI   15:35   TARSUS’TAN MALATYA’YA KARDEŞLIK KÖPRÜSÜ KURULDU   15:33   DENIZCILIKTE YAPAY ZEKA VE DIJITALLEŞME PANELI DÜZENLENDI   18:09   “MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”  
 
 
 
 
Minikler, Kumbaralarını Filistin İçin Açtı
   

Mersin Anamur İlçe Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, Filistinliler için harçlıklarını kumbaralarında biriktirdi. Yunus Emre, Akdeniz Camii Müberra Mert ve Değirmencik Burun Kur’an Kursu öğrencileri, anlamlı bir dayanışma örneği sergileyerek, minik elleriyle Filistin’e destek oldular.

 

Tarih : 18 Mart 2025 Salı 16:09

Minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları, Filistin’de zulme maruz kalan kardeşlerine gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Anamur Şubesine bağışladı. Minik öğrencilerle bir araya gelen İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, "Filistin Gazze’de zulme maruz kalan kardeşlerini unutmayan 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerimizi bu davranışından dolay tebrik ediyorum. Harçlıklarını zulüm altında yaşam mücadelesi veren kardeşleriyle paylaşan miniklerimizin bu davranışı farkındalık oluşturmak açısında çok kıymetli. Yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla, toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturan minik yavrularımızı bu minvalde yetiştiren tüm Kur’an Kursu öğreticisi hocalarıma, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Minikler, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaraları Filistinli akranlarına ulaştırılmak üzere Müftü Fidan’a teslim etti. (İha)

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, anamur, mehmet fidan, tdv

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA