15 Eylül 2025 Pazartesi



16:47   SILIFKE’DE IKI CADDE TEK YÖN OLUYOR   16:20   FENERBAHÇE, KULÜPLER BIRLIĞI FAALIYETLERINI DURDURDU!   16:13   ERDEMLI’DE TATIL SITESINDE YANGıN   15:10   SAĞLıKLı VE EKONOMIK PROTEIN IÇIN BAKLIYAT!   14:36   ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE LIG AŞAMASı HEYECANı YARıN BAŞLıYOR   14:26   OTOYOLDA YOLCU OTOBÜSÜ ALEV ALEV YANDı   13:38   DEM PARTI’DEN EKMEK ZAMMıNA TEPKI!   13:35   ‘TUTUKLU SAVUNMAYı REDDEDIYORUZ’   13:30   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN KıRTASIYE DENETIMI   13:21   MERSIN’DE KAÇAK MAKARON OPERASYONU: 2 GÖZALTı   13:16   FIDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU, MEYVELER KASALARı DOLDURDU   13:10   TEPKI GELDI, KAYYUM TEMIZLIK SEFERBERLIĞI BAŞLATTı   13:02   TARSUS’TA SILAHLı SALDıRıYA UĞRAYAN ŞAHıS YARALANDı   12:57   MESKİ’DEN ERDEMLI’DE YENI SU HATTı VE MODERN ASFALT!   12:51   EKMEN: “GÜLNAR KUŞ ÜZÜMÜNÜN TESCILI, DEĞERINI ARTıRACAKTıR”   12:43   SEÇER: “İKTIDARıN KARŞıSıNDAKI EN BÜYÜK GÜÇ CHP”   12:28   ŞEVKETSÜMER MAHALLESI ZEHIR SOLUYOR                  12:12   MERSIN’DE SADECE 69 EŞEK KALDı   11:36   KALDıRıMDA YÜRÜRKEN OTOMOBIL ÇARPTı; 8 YıLDıR YATAĞA MAHKUM   11:33   BARAJDA SU SEVIYESI YÜZDE 10’A DÜŞTÜ  
 
 
 
 
Galatasaray’ın Avrupa Macerası Sona Erdi
   

Galatasaray, bu sezonki Avrupa kupalarındaki yolculuğuna UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda başlayıp, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda sona erdi.

 

Tarih : 21 Şubat 2025 Cuma 15:20

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanşında Galatasaray sahasında Hollanda takımı AZ Alkmaar ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarısı 1-0 geride tamamladığı mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı. Deplasmandaki ilk maçı 4-1 kaybeden Aslan, bu sonuçla Avrupa kupalarına veda etti.

ASLANIN AVRUPA DEFTERİ KAPANDI

Galatasaray, 2024-2025 sezonuna Avrupa’da UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda başladı ve İsviçre ekibi Young Boys’a elenerek, yoluna Avrupa Ligi’nde devam etti. Sarı-kırmızılılar, burada lig aşamasında POAK'u 3-1, Elfsborg'u 4-3 ve Tottenham'ı 3-2 mağlup ederken, Ajax'a da 2-1 kaybetti. Cimbom, RFS ile 2-2, AZ Alkmaar ile 1-1, Malmö ile 2-2 ve Dinamo Kiev ile ise 3-3 berabere kaldı. Aslan; 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 13 puanla ligi 14. sırada tamamlayarak, son 16 play-off turuna kaldı. Lig aşamasında oynadığı AZ Alkmaar ile eşleşen Galatasaray, turu geçemedi ve bu sezonki Avrupa defterini kapadı.

OSİMHEN GOL SAYISINI 20’YE ÇIKARDI

Alkmaar müsabakasının 56. dakikasında ceza sahası içinde atılan uzun topta gelişine sert vuruş yapan Osimhen, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 26 yaşındaki futbolcu böylece UEFA Avrupa Ligi’ndeki 6. golünü kaydetti. Trendyol Süper Lig’de de 14 golü bulunan Nijeryalı futbolcu, toplamda gol sayısını da 20’ye çıkardı. Maça 11’de başlayan Victor Osimhen 80. dakikada yerini genç futbolcu Berat Luş’a bıraktı.  Galatasaray’ın Macar futbolcusu Roland Sallai de, AZ Alkmaar mücadelesiyle bu sezonki 3. golünü attı. Sarı-kırmızılıların ikinci golünü Macar futbolcu Roland Sallai attı. Mücadelenin 70. dakikasında sol taraftan Barış Alper Yılmaz’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Sallai gelişine yerden vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Avrupa Ligi’nde 2. golünü kaydetti. Macar futbolcunun, Süper Lig'de de 1 golü bulunuyor. Müsabakaya 11’de başlayan Roland Sallai, 90 dakika sahada kaldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  uefa, galatasaray, osimhen, tottenham

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA