3 Şubat 2026 Salı



12:00   KÜLTÜR VE SANAT EVLERI GENÇLERI ÜRETIME KAZANDıRıYOR   11:01   MERSIN’DE 72 YAŞıNDAKI OSMAN AMCA HAFıZ OLDU   10:38   SON 5 YıLDA TÜRKIYE’YE 250 MILYON $ YATıRıM YAPAN ÇIMSA’DAN IHRACATA 1,5 MILYAR $’LıK KATKı   10:06   MERSIN’DE BERAT KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   10:02   MERSIN’DE SELIN IZLERI SAHILLERDEN SILINIYOR   09:58   MERSIN’DE AV SıRASıNDA DOMUZ SALDıRıSı KAMERADA   15:48   MERSIN’DE SIGARA KAÇAKÇıLARıNA OPERASYON: 4 TUTUKLAMA   15:44   MERSIN’DE SELIN VURDUĞU KıRSAL MAHALLELERDE YARALAR SARıLıYOR   14:42   MERSIN MUHTARLAR DERNEĞI’NDEN ARBEL’E ZIYARET   10:47   SEL SONRASı ’MILYONLUK’ YAZLıKLARıN ÖNÜNDE ’EKMEK’ MÜCADELESI   10:41   TOROS DAĞLARıNDAKI YıLKı ATLARı VE YABANI HAYVANLAR UNUTULMADı   10:37   MERSIN’DE IKLIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK ÇALıŞMALARı MASAYA YATıRıLDı   13:22   TARSUS’TA YOĞUN YAĞıŞ SONRASı TAM SAHA MÜDAHALE   13:19   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 8 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   13:16   MUT’TA KAYıSıNıN GELECEĞI MASAYA YATıRıLDı   12:46   KOMŞUSU ’ADAM ÖLDÜ EVI DE YıKıLDı’ DEDI O ANDA EV ÇÖKTÜ   12:43   SEL SONRASı DENIZ KAHVERENGI OLDU, SAHILLER ODUN DOLDU   12:19   HıZLı TRENLE ULAŞıMDA YENI DÖNEM: MERSIN - ADANA ARASı 25 DAKIKAYA DÜŞECEK   11:45   MERSIN’DE ‘SESSIZ MIRASıN SESI’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU   11:41   MERSIN’DE ÇOCUKLAR AKRAN ZORBALıĞıNA KARŞı EMPATI ATÖLYELERINDE BULUŞTU  
 
 
 
 
Toroslar’da Ramazan Öncesi Sıkı Denetim
   

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gıda üretim ve satışı yapan işletmeleri denetledi. Zabıta ekipleri, gıda ürünlerinin sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulması, fiyat ve gramajlarla ilgili yönetmeliklere uyulması konusunda işletme sahiplerini uyardı.

 

Tarih : 19 Şubat 2025 Çarşamba 18:11

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi, Ramazan ayına sayılı günler kala gıda işletmeleri ile gıda satışı yapılan iş yerlerini temizlik, gramaj, etiket ve son kullanma tarihleri yönünden denetledi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan fırın, pastane ve unlu mamul imalathaneleri ile kasaplar ve zincir marketler başta olmak üzere tüm gıda satışı yapan iş yerlerini denetledi. Yapılan denetimlerde, özellikle hijyen kurallarına dikkat edilirken, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat etiketleri, gramajları, işyeri açma ve çalışma ruhsatları incelendi. Ekipler, gıda ve hijyen kriterleri, etiket, gramaj ve fiyatlar konusunda işletmeleri uyardı.

“DENETİMLER HALKIN SAĞLIĞI İÇİN”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Ramazan ayı süresince ve devamında halk sağlığını korumak adına bu denetimlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Yıldız; “Hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmesi ve daha sağlıklı gıda tüketebilmesi amacıyla Ramazan ayı öncesinde denetimlerimizi bir kat daha arttırdık. Yurttaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretime ve gıda satışına asla izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımız, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde belediyemizin 444 41 33 numaralı çağrı merkezini arayabilirler” dedi.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  toroslar, zabıta, ramazan ayı, abdurrahman yıldız

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA