15 Haziran 2025 Pazar



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
Mersin’de Emekliler Tabiat Parkı’nda Keyifli Bir Gün Geçirdi
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve sosyal bağlarını güçlendirmek amacıyla Kuyuluk Tabiat Parkı’nda piknik etkinliği düzenledi. Etkinlikte emekli evi üyeleri, doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.

 

Tarih : 15 Şubat 2025 Cumartesi 11:27

Yaş almış vatandaşları rutin hayatlarının dışına çıkararak, daha aktif bir emeklilik süreci geçirmeleri için çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, emekli vatandaşların katılımıyla piknik düzenledi. Mezitli ilçesindeki Kuyuluk Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Halkkent, Yenişehir, Mezitli ve Tarsus'taki emekli evi üyeleri katıldı. Sosyal aktivitelerle emekli vatandaşların hem yaşam kalitesinin artması hem de sosyal bağlarının gelişmesi amaçlanan etkinlikte, emekli evi üyeleri keyifli bir gün geçirdi. Eğlenceli oyunlarla tatlı bir rekabet içerisine giren yaş almışlar, tabiat parkındaki güzellikleri keşfetmek için doğa yürüyüşüne de çıktı. Odun ateşinin etrafında sohbet edip kaynaşan emeklilere sıcak içecek ve yemek de ikram edildi.

 

"Emeklilerimiz dışarı çıkıp geziyor, eğleniyor ve sosyalleşiyorlar"

Emekli Evleri Sorumlusu Ertuğrul Bozkurt etkinlikle ilgili bilgi vererek, "Emekli evi üyelerimiz etkinlikte güzel vakit geçirdi. Yarışmalara katıldılar, yürüyüş yaptılar, yemek yediler, oyun oynadılar. Etkinliklerimize sadece Mersin merkezde değil, Tarsus ve Anamur'da da devam ettiriyoruz. Bu sayede, imkanı olmayan emeklilerimiz dışarı çıkıp geziyor, eğleniyor ve sosyalleşiyorlar" dedi.

Halkkent Emekli Evi üyelerinden Peruze Berke de doğa ile iç içe oldukları bir gün geçirdiklerini belirterek, "Böyle etkinlikler, bizim için bulunmaz bir nimet. Sürekli evin içinde monoton bir hayat geçirmek zorunda kalıyoruz. Bu etkinlikler sayesinde dışarı çıkıp eğleniyoruz. Çok mutluyuz" diye konuştu. Etkinlikte güzel zaman geçirdiğini ifade eden Yenişehir Emekli Evi üyelerinden Hüseyin Kıllı ise bu tür etkinliklerin emekliler için bulunmaz bir nimet olduğunu dile getirerek, "Güzel bir gün geçirdik. Mutluyuz ve devamını istiyoruz" dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir belediyesi, tabiat parkı, emekli

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA