3 Şubat 2026 Salı



14:03   MERSIN’DEKI KAZADAN ACı HIKAYE: İKIZLERI ÖLÜM AYıRDı, 3 CENAZE YAN YANA DEFNEDILDI   12:00   KÜLTÜR VE SANAT EVLERI GENÇLERI ÜRETIME KAZANDıRıYOR   11:01   MERSIN’DE 72 YAŞıNDAKI OSMAN AMCA HAFıZ OLDU   10:38   SON 5 YıLDA TÜRKIYE’YE 250 MILYON $ YATıRıM YAPAN ÇIMSA’DAN IHRACATA 1,5 MILYAR $’LıK KATKı   10:06   MERSIN’DE BERAT KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   10:02   MERSIN’DE SELIN IZLERI SAHILLERDEN SILINIYOR   09:58   MERSIN’DE AV SıRASıNDA DOMUZ SALDıRıSı KAMERADA   15:48   MERSIN’DE SIGARA KAÇAKÇıLARıNA OPERASYON: 4 TUTUKLAMA   15:44   MERSIN’DE SELIN VURDUĞU KıRSAL MAHALLELERDE YARALAR SARıLıYOR   14:42   MERSIN MUHTARLAR DERNEĞI’NDEN ARBEL’E ZIYARET   10:47   SEL SONRASı ’MILYONLUK’ YAZLıKLARıN ÖNÜNDE ’EKMEK’ MÜCADELESI   10:41   TOROS DAĞLARıNDAKI YıLKı ATLARı VE YABANI HAYVANLAR UNUTULMADı   10:37   MERSIN’DE IKLIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK ÇALıŞMALARı MASAYA YATıRıLDı   13:22   TARSUS’TA YOĞUN YAĞıŞ SONRASı TAM SAHA MÜDAHALE   13:19   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 8 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   13:16   MUT’TA KAYıSıNıN GELECEĞI MASAYA YATıRıLDı   12:46   KOMŞUSU ’ADAM ÖLDÜ EVI DE YıKıLDı’ DEDI O ANDA EV ÇÖKTÜ   12:43   SEL SONRASı DENIZ KAHVERENGI OLDU, SAHILLER ODUN DOLDU   12:19   HıZLı TRENLE ULAŞıMDA YENI DÖNEM: MERSIN - ADANA ARASı 25 DAKIKAYA DÜŞECEK   11:45   MERSIN’DE ‘SESSIZ MIRASıN SESI’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
 
 
 
Akdeniz’de İşgale Geçit Yok
   

Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz’de, köprülü kavşak altındaki işgallere müdahale edilerek kaldırıldı. Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, çevre ve görüntü kirliliğine yol açan işgallere ve mezbelelik görüntüsündeki alanlara kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtti. Şener, “Geçtiğimiz hafta ilçemizdeki mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaparak şikayetlerini ve taleplerini dinlemiştik. Muhtarlarımızın dile getirdiği sorunları, belediye imkanları doğrultusunda öncelikli olarak çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

 

Tarih : 13 Şubat 2025 Perşembe 16:14

Haber Merkezi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta düzenlenen muhtarlar toplantısında, Gazi Mahalle Muhtarının dile getirdiği şikayetler doğrultusunda, Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener'in talimatıyla harekete geçen zabıta ekipleri, Huzurkent Gazi Mahallesi'nde bulunan OSB Köprülü Kavşağı altında tespit edilen çevre sorununa müdahale etti. Halk sağlığını tehdit eden, çevreye kötü koku yayan ve sineklerin çoğalmasına neden olan hayvancılık faaliyetleri tespit edildi. Akdeniz zabıta ekipleri, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde bölgeyi boşaltarak temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi ve çevre kirliliğine neden olan kişiler hakkında gerekli kanuni işlem uyguladı.

“İŞGALLERE İZİN VERMEYECEĞİZ”

Akdeniz’de çevre ve görüntü kirliliğine yol açan mezbelelik görünümündeki yerlere ve işgallere izin verilmeyeceğini belirten Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta ilçemizdeki mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek şikayetlerini ve taleplerini dinlemiştik. Muhtarlarımız tarafından dile getirilen talep ve şikayetleri, belediye olanakları doğrultusunda öncelikli hale getirerek çözüme kavuşturuyoruz. Bu toplantıda söz alan Gazi Mahalle Muhtarımızın şikayeti üzerine zabıta müdürlüğümüze talimat vererek bölgedeki işgale son verdik. Belediyemiz, halk sağlığını ve çevre düzenini koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha göstererek, benzer ihlallere karşı sıfır tolerans politikasını sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamaları için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi. Mahalle sakinleri, şikayetlerinin kısa sürede çözüme kavuşturulmasından, bölgenin temizlenmesi ve işgalin son bulması dolayı memnuniyetlerini bildirerek Akdeniz Belediyesine teşekkür ettiler.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, zeyit şener, zabıta

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA