31 Temmuz 2025 Perşembe



15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?   12:13   SıCAK HAVA SINIRLENDIRIYOR   10:53   LIMONATA SATARAK HAYALINE YÜRÜYOR   10:50   BAŞKAN SEÇER’DEN GENÇLERE MERSİN ÇAĞRISI   10:46   MERSIN’DE DENIZI KIRLETEN GEMILERE CEZA YAĞDı   10:44   10 AYDA 4,5 MILYON YOLCUYA HIZMET VERDI   10:42   MERSIN ÜNIVERSITESI, KENDI ENERJISINI ÜRETIYOR   10:39   ÇUKUROVA’DA YEŞIL DÖNÜŞÜME 50 MILYON TL DESTEK   10:38    ANAMUR’DA CINAYETE KARıŞAN 3 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:37   ANAMUR’DA TARIH ESER OPERASYONU   10:36   MERSINLI BISIKLETÇI VAN GÖLÜ IÇIN PEDAL ÇEVIRDI   10:35   ANAMUR’DA 12 YAŞıNDAKI ÇOCUĞUN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ!   17:28   GERI MANEVRA YAPAN KAMYON ILE TıRıN ARASıNDA SıKıŞTı   15:30   MERSINLI SPORCULARDAN BALKAN BAŞARıSı!   15:20   AKDENIZ’DE ASFALT ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   15:18   MUT BEYAZ INCIRI IHRACATA GIDIYOR  
 
 
 
 
MEÜ’den Türk Sanayisine Katkı Sağlayacak Önemli Proje
   

Mersin Üniversitesi (MEÜ), Çukurova Kalkınma Ajansı ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi (OSB) iltisak hatları ihtiyaçlarını belirlemek ve önceliklendirmek amacıyla bir iş birliği protokolü imzaladı. Bu projeyle, OSB’lerdeki iltisak hatları, Çukurova Kalkınma Ajansı ile birlikte tespit edilip önceliklendirilecek.

 

Tarih : 11 Şubat 2025 Salı 13:15

Haber Merkezi

MEÜ Senato Odası’nda 10 Şubat Pazartesi günü düzenlenen protokol imza törenine, Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, MEÜ Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran, MEÜ öğretim üyeleri Doç. Dr. Fikret Zorlu ve Doç. Dr. Murat Özen, Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi Başkanı Murat Torun ve Mersin Destek Yatırım Koordinatörü Uzman Levent Selekoğlu katıldı. Protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, imzalanan protokolün ülkemiz sanayisi, ekonomisi ve bölgemiz için çok önemli olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Erol Yaşar,  böylesi önemli bir protokole Mersin Üniversitesi olarak imza atmaktan büyük bir memnuniyet duyduğu dile getirerek, protokolün ülkemiz ve ülke sanayisi için hayırlara vesile olmasını diledi. İmza töreni, protokolün imzalanması ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Proje ile kurulacak araştırma grubu, 26 Kalkınma Ajansı’nın sorumlu olduğu bölgelerdeki mevcut OSB’lerin iltisak hatları ihtiyaçlarının belirlenmesi ve önceliklendirilmesi için araştırmalar yapacak. TCDD, UAB, OSB ve diğer veri kaynaklarından verilerin toplanması ve düzenlenmesi yine bu proje ile gerçekleştirilecek. Ön çalışma ve analiz sonucunda sırasıyla önceliklendirmeler yapılacak ve ardından haritalamalar gerçekleştirilerek sonuç raporu oluşturulacak.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  meü, erol yaşar, murat torun, ahmet rifat duran

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA