6 Mayıs 2026 Çarşamba



15:04   MUT’TA 2026 KAYISI HASADI DEĞERLENDİRİLDİ   14:20   MERSİN’DE 2 KARDEŞİN ÖLÜMÜNDE İLK SONUÇ: KALDIKLARI ODADA FOSFOR SİNİR GAZI TESPİT EDİLDİ   14:17   MERSİN’DE DAMADA LASTİK VE MOTOR YAĞI TAKTILAR   14:14   MERSİN’DE 2 KARDEŞİN ÖLÜM NEDENİNİ ’TOKSİKOLOJİK VE HİSTOPATOLOJİK’ İNCELEME BELİRLEYECEK   14:10   MERSİN’DE EMEKLİLER DOLU DOLU GÜNLER GEÇİRİYOR   13:32   MERSİN’DE HIDIRELLEZ COŞKUSU   13:18   ÖĞRENCİLER GERİ DÖNÜŞÜM DEFİLESİYLE ÇEVRE BİLİNCİNE DİKKAT ÇEKTİ   17:40   YARGITAY BOZDU, YEREL MAHKEME GERİ ADIM ATMADI   16:02   “ ENERJİSA İŞLEM MERKEZİ KAPATILMAMALI”   15:56   MERSİN’DE TRAFİK HAFTASINDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ   15:53   MERSİN, TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR   15:18   TARİHİ GEÇMİŞ SALAM YİYEN 4 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI   15:13   MERSİN’DE ÖLEN 2 KARDEŞİN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ   13:40   BİRİNİ SATIN ALDI, DİĞERİNİ ÇALDI: O ANLAR KAMERADA   11:32   “SORULARA CEVAP YOK, SAYFALAR DOLUSU HİKÂYE VAR” CHP’Lİ GÜLCAN KIŞ’TAN BAKANLIĞA TEPKİ: “VERİ İSTEDİK, NUTUK GELDİ”   11:10   MERSIN’DE KAR GÜZELLIĞI DRONLA GÖRÜNTÜLENDI   11:03   TARSUS’TA ER MEYDANı DOLDU: 455 GÜREŞÇI KıYASıYA MÜCADELE ETTI   10:22   MERSIN’DE GAZILER DOĞAYLA IÇ IÇE VAKIT GEÇIRDI   10:18   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERINDEN ÇıKAN ESERLER SERGIDE BULUŞTU   10:15   BAŞKAN BOLTAÇ: "HAYALIM 5 BIN KIŞILIK AÇıK HAVA ETKINLIK ALANıNı KENTIMIZE KAZANDıRMAK"  
 
     
 
MERSİN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SİNAN BAHÇACI, KORONAVİRÜSÜ YENEREK GÖREVİNE DÖNDÜ
   

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıkması üzerine Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçirdiği tedavi sürecinin ardından virüsü yenerek görevinin başına döndü.

 

Tarih : 26 Ocak 2021 Salı 13:46

Mersin İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 12 Ocak tarihinde yaptırdığı testin sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede tedavisine başlanan Bahçacı, iyileşerek görevine döndü. 

Bahçacı, tedavi süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, “Baş ağrısı ve halsizlik hissetmem dolayısıyla 12 Ocak tarihinde vermiş olduğum numunenin sonucu pozitif çıkmıştı. Bunun üzerine hekim arkadaşlarımın muayenesi ve tavsiyesi üzerine Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatışım yapıldı. 14 günlük bir tedavi ve karantina süreci sonrasında çok şükür sağlıma kavuştum” dedi. Bahçacı, tedavi sürecinde kendisiyle ilgilenen mesai arkadaşları ve dualarını eksik etmeyen sevenlerine de teşekkürlerini dile getirdi.

“KURALLARA UYMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Bahçacı, kurallara uymanın önemine de vurgu yaparak, “Pandeminin başından itibaren Bilim Kurulunun ve Bakanımızın ısrarla üstünde durduğu maske, mesafe, hijyen kurallarına uymamız çok önemli. Görevimiz icabı her ne kadar koruyucu önlemleri alsak da sürekli olarak sahada arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde konuşarak aşılama süreci tamamlanana kadar vatandaşların tedbirlere uyma konusunda hassas olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, sağlık, müdürü, sinanbahçacı, korona,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA