5 Mayıs 2024 Pazar



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
MERSİN ÜNİVERSİTESİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEKİ PROJEYLE KIRSALDAKİ KADINLARA GİRİŞİMCİ OLMA FIRSATI SUNULACAK
   

Mersin Üniversitesinin koordinatör olduğu Avrupa Birliği (AB) Erasmus Plus programı kapsamında yürütülen F2F Trust Projesi, Covid-19 salgınının hayatı derinden etkilediği bu dönemde, kadınlar arasında bir köprü görevi görerek, kırsal kesimde yaşayan kadınların girişimci olması için fırsat sunulacağı belirtildi.

 

Tarih : 26 Ocak 2021 Salı 12:35

Mersin Üniversitesinden (MEÜ) yapılan açıklamaya göre, MEÜ’nün koordinatör olduğu F2F Trust Projesinde, Türkiye’deki diğer ortaklarla birlikte Romanya, Litvanya, Slovakya ve Polonya da ortaklar arasında yer alıyor.

Kazan kazan prensibine dayanan uluslararası proje, mentör (rehber, rol model) olmak isteyen deneyimli kadınların, el işi yapan kadınlara ürettiklerini internet üzerinden satmalarının yöntemlerini öğretmeyi amaçlıyor. Böylece her iki tarafın da potansiyelinin ekonomiye kazandırılması planlanıyor. Projede tasarlanan kullanıcı dostu eğitim platformu üzerinden mentörler ve girişimci olmak isteyen kadınlar bir araya gelebilecekler.

Girişimci olmak için becerilerini geliştirmek isteyen kadınlar şubat ayından itibaren www.f2f-trust.eu/ web sitesine kayıt olabilecekler.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  meü, mersin, proje, kadın, girişimci,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA